...

Tiden springer iväg, & här sitter jag & bara måste kolla nätet lite.. Har tillbringat kvällen på stranden, tillsammans med några jobbarkompisar, en av oss har gått i pension så hade lite avtackning för henne, riktigt trevligt! & vilken tur vi hade med vädret!

Kollade på klockan & då var hon halv elva, dax å köra home, ringa Emil & Titti, har inte pratat med Titti på FLERA dagar så en timme gick åt, åt att sitta i tele med henne, å nu så vart jag tvungen & chekka nätet lite.. Sen ska det packas! För imon så bär det av till POLEN =) Ska bli trevligt.. Synd bara att man inte kan festa nått! För det är jag bra sugen på!

Var hos barnmorskan idag med, allt var bra förutom mitt (h)järn värde, så nu blir det järntabletter.. Å vågen står nu på 5,5kg +
Ska bli spännande & se vad den står på i slutet av graviditeten.. (golvet förmodligen.. haha)

Packningsdax.. Tjiiing

...

Hittad! Under ca: 1års tid så har jag letat efter min LG-laddare, då min andre telefon håller på & gå i bitar.. Och så igår när jag började på min lilla packning inför flytten så bara ligger den där i en låda!! Perfekt ju!

Men den har då inte legat där när jag letat efter den :-S Måste vatt nått spöke som varit snäll & lagt den där ;-)

Nu ska jag boka färjan till Polen! Sen bär det av till Harplinge, ska shoppa åt mormor idag! Puss & Hej


...

Jag är tacksam..
För att jag måste städa efter en fest, det betyder att jag har vänner.

För skatterna jag betalar, det betyder att jag har ett jobb.

För att kläderna är lite trånga, det betyder att jag har mat på bordet.

För att fönsterna behöver putsas, golvet dammsugas och disken diskas, det innebär att jag har ett eget hem.

För skuggan som bevakar mitt arbete, det betyder att jag är ute i solen.

För alla klagomål på politiker, det betyder att vi har yttrandefrihet.

För att parkeringsplatsen är längst bort, det betyder att jag har råd att ha bil.

För min höga elräkning, det betyder att jag har det varmt.

För grannen ovanför mig som går som en elefant, det betyder att jag kan höra.

För tvätthögen på bordet, det betyder att jag har kläder att ta på mig.

För trötthet och värkande muskler i slutet av dagen, det innebär att jag har kunnat arbeta hårt.

För väckarklockan som ringer på morgonen, det innebär att jag får leva en dag till!


...

Besiktningen igår gick prima ballerina! Ingen anmärkning alls! (pustar ut)...

Tittade precis på djurpolisen på animal planet, ångrar varje gång jag börjar titta på det, för det gör så fruktansvärt ont! Jag kan inte fatta hur man kan behandla djur som vissa människor gör.. Djurplågare=Dödsstraff! Usch...

Nu ska jag snart åka & hämta Sis, vi ska in till stan & äta lunch med Adde.. Sen i eftermiddag så bär det av till SNICH Malin =)

Tjingeling!


...

Lägenhetsbesiktning idag! Är lite smått nervös för det, har ju målat om kök & hall själv, vet ej om dom godkänner det, men hoppas på det iaf.. Har hört att man får måla om, om man gör det proffisionellt, å det har jag verkligen gjort ;-) hehe

Ihelgen så var vi och hälsade på hos ett par kompisar till E, dom fick en bebbe nu förra veckan, en liten flicka, jätte söt var hon =) Nu längtar jag mer än någonsin till November =)

Sen körde jag sönder bilen ihelgen med!! Underbart.. Rätt komisk historia faktist..

I lördags så bytade vi kammrem på bilen, sen när det var gjort så körde vi till Maxi & när jag kommer in på parkeringen så går ratten JÄTTE trögt (E körde i sin bil) ber honom kolla vad det är & då upptäcker vi att vi glömt å skruva i slangen till servo oljan, så all olja läckt ut, inte så konstigt att det gick trögt då!

Ingen fara med det, stack iväg & köpte servo olja, fyllde på & körde hemmåt, halvägs hem så börjar batterilampan lysa, då hade det läckt olja ner på termostaten så den slutat ladda..

Nästa dag så tar vi bilen på bilsläp till hans verkstad.. Kollar motorn & då är det nått jävla hjul som lossnat i motorn! Tur som vi hade så låg hjulet kvar i motorn (hade lika väl kunnat tappa det, så det var en himmla tur att det stannat kvar säger Emil, & jag säger: efter tur kommer otur... ;-)

Fixar dit hjulet, fyller på ny olja osv.. Sen är det bara & tuta & köra igen.. Kör in till Eurostop & när jag kommer i sista rödljuset så dörbilen & jag lyckas rulla in på parkeringen.. Öppnar motorn & ser en bit av kammremmen som slititssönder! (utan kammrem så funkar inte bilen) ( Och går den sönder så kan den fördärva hela motorn)

Hämtar bilsläpet & drar hem bilen.. Kollar nogare på det & ser att hela jävla kammremmen är totalt uppriven!!! (1000 spänn åt helvete!) & Inte nog med det, när den gick sönder så pajade en hmm kolv va det nog det hette i motorn så nu är den total kass! Kostar 10-15 tusen & fixa skiten på verkstad, kan nog komma undan med ca:5 tusen om E gör det själv.. Men fy fan vad tråkigt! Typiskt mig & dra till med den där kommentaren: efter tur kommer otur.. haha... Men det hade nog hänt ändå..

Nä nu avslutar jag här, för nu bidde det ett väldigt lååångt inlägg!

...

Försöker minska mitt snusande, men det är grymt svårt! Har köpt tobak&nikotin fritt så jag försöker ta varannan, för sluta helt tvärt det kan jag bara inte! & Det vill jag inte heller.. Men nu under graviditeten så borde jag lägga av.. Så ska försöka så gott jag kan! Något tips?

Nu har jag bara 3dagar kvar tills sommarlovet! (semester) ska bli så underbart skönt! =) 4 härliga veckor! Hoppas att solen tittar fram någon av dagarna iaf.. För vit som ett lakan är jag! Även om det är fint väder ute så blåser det ALLTID här på B-gård, så det går liksom inte & gå ut & sätta sig o njuta i solen en stund, utan då får jag åka iväg nånstans, lite irriterande...

Nu ska jag ta & ringa polska turistbyrån & få lite tips inför vår lilla semester.. =)


...

Helgen..

Fredagen tillbringade jag först med Janet, fika & babbel!

Sen hämtade jag mammsen & sassa & så kom Emiil & så bjussade jag på varm smörgåstårta!

För er som inte ätit det så låter det hemskt! Men det är verkligen super gott!

Man fräser champinjoner, bacon & purjolök (hackat i hyfsat små bitar) sen blanda detta med cream freich. Lägg hönökaka på en bakplåt & varva med cream freich blandningen. Toppa med tomat & ost & så in i ugnen ca 10minuter!
Mycke gott! Sen fikade vi lite & sen skjutssade jag hem dem, sen bidde det film & mys..

Lördagen spenderade jag på jobbet & likaså Söndagen.. Är ledig i morgon så då blir det förmodligen lite shopp på stan & fika..
Nu diskedax & sen sussa! Kram


...

Humörsvängningar.. Ena stunden är allt bra, å andra stunden är allt skit! Så har det varit för mig i ett par dagar nu, lite småjobbigt.. Men det går väl över som allt annat??

Igår så var jag inne i town & käkade lunch med Jonas, sen drog vi ut till Eurostop & fikade där, å så besökte vi spelautomaterna =) La i 40kr & lyckades få en bonus så jag plockade ut 240kr =) Inte dåligt! Fast en annan gång när vi var å spelade så plockade jag ut 1400! Då hoppade jag av glädje! =)

Senså va jag & fikade med Janet med.. Trevligt, trevligt..

Å sen kom Emil & så for vi iväg & köpte fikabröd & så fikade vi med... Mycke fika igår.. =) Så idag blir det inget!

Ska försöka piggna till lite nu & dra igång med lite städning tänkte jag, ska nog ut en stuund i solen med, är VIT SOM ETT LAKAN!

Ha en fiin dag! Puss

...

Mår som en POTTASKIT! Igår rann tårarna i 3 timmar, och det fanns inget eller ingen som kan göra mig glad.. Allt är bara så skit! Trodde aldrig att det skulle kännas såhär jävligt, men det gör det visst..

(inget är så jävligt att det inte kan bli värre)

Känner mig så obekväm, inget är som det en gång var...

Depp, depp, depp... Tråkigt, tråkigt, tråkigt.. Skit, skit, skit....





RSS 2.0