...

Shopping & Depp! Så har min helg sett ut..

Var uppe i Kungsbacka i Lördags och köpte barnvagn & bilbarnstol! Lite tidigt men hittade dem på Blocket och gillade dem skarpt så kunde inte låta bli å köpa =)

Har hittat bil också, som vi blir ägare till i veckan.. En volvo v40 -02:a. Har även en lägenhet på G.. Blev inte den fyran som vi hittade, utan eventuellt en 3:a.. En jätte fin sådan!

Och även fast allt har flytit på så här bra så känner jag ingen glädje alls, skäms nästan och skriva det, men jag är inte glad för fem öre! Igår bara rann tårarna ner för kinderna, å varför vet jag inte! Kanske har det blivit för mycket på en gång?
Hatar och känna & må såhär!!





Kommentarer
Postat av: Emilie

Va fina! Oroa dej inte gumman! Det är normalt att må så... Gjorde jag också! Det är en stor omställning. Men det kommer att kännas annorlunda snart! Bara att du ringer om du vill prata! Puss och Kram

2009-05-11 @ 15:47:02
URL: http://emilieasplund.blogg.se/
Postat av: malin

Så fina dom var båda två...där kommer bebben sitta fint ska du se;)...ja det kan vara jobbigt med dom där humörsvängningarna i början..man fattar inte riktigt vad som händer..men du ska se att du snart mår bättre:)

2009-05-12 @ 18:52:52
URL: http://malinelovsson.blogg.se/
Postat av: Emilie

Du har blivit utmanad ;)



http://emilieasplund.blogg.se/2009/may/utkast-jag-blev.html

2009-05-14 @ 20:30:16
URL: http://emilieasplund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0