...

Hmm lägesen jag skrev här, men har lixom inte tid riktigt, känns ju meningslöst och bara en skriva en eller två rader..
Valborg idag, å för mig så händer det INGETING! Som vanligt! Det var bättre förr!!! När man var si så där 15, 16år!
Då vart det alltid nått på gång! (saknar den tiden) =(

Sitter & väntar på Emil nu, vi ska gå en runda på stan tänkte vi, äta en go baguette & njuta av det fina vädret, sen får vi se vad som händer efter det, men förmodligen ingeting... TRÅKIGT! TRÅKIGT! TRÅKIGT! allt är TRÅKIGT IDAG!!!!!


...

Idag är det tvättning & fika med Nett som står på schemat!

Igår så var Snich Malin & Tindra här & fikade, de var jätte trevligt så de ska göras om! Men innan dess får vi allt ta oss en SNICH? för det var väldigt LÄNGESEN!!!! ;-)

Hinner inte skriva mer nu, ska kuta ner i tvättstugan och hänga opp tvätten...


...

Blev inget tvättande igår inte, fick besök istället, av Em, Björn & Robin! Har inte träffat dem på evigheter!! Å då menar jag evigheter! De är nog 10månder sen vi sågs! Och Robin han har blivit så stor! Fyller 2år till sommaren, super söt! De var jätte trevligt, så de ska görs om..
Sen så for jag och Emil iväg och grillade, åkte ut till en jätte mysig grillplats i skogen, där var så tyst och lugnt! Inte en bil man hörde, inte ens en männska i närheten, helt underbart! Hörde bara fågelkvitter & en och annan humla eller va det nu var för nått, nått som surrade iaf ;-)
Och idag så ska jag jobba! Nu var det slut på ledigheten! Börjar visserligen inte förens kl 16.00 så det är skönt! Får se vad jag hittar på innan dess, men nått blir det iaf...


...

Spindelharpan! Jag är beroende! Kan inte slita mig från det, spelar nytt spel gång på gång.. =) Bra tidsfördriv det där iaf..

Långfredagen tillbringade jag med syrran, var borta på tivolit en sväng, dock vart det inte så stort, så jätte skoj hade vi då inte! Sen beställde vi budpizza & kollade på Talang 2009, sen slockande jag i soffan och så var den dagen slut!

Påskafton, första träffen med svärmor! =) Var bjudna på påsk middag hos henne, så nu äntligen har jag fått träffa henne! Känns skönt! Men jag måste erkänna att jag var lite nervös.. hihi..
Efter det så for jag och Emil en sväng till tivolit, försökte få upp honom i en karusell men lyckades inte! Jag som ville åka!!!!! =( Men ville såklart inte sätta mig i den själv..
Somnade tidigt igår med, så idag var jag uppe med tuppen! Emil stack iväg vid sju, han skulle jobba, så nu sitter jag här i min ensamhet & funderar på vad jag ska göra.. Tvätta kanske?


...

Tung dag!

Idag har det verkligen varit tufft på jobbet! Har haft en massa och göra och hälften har inte ens blivit gjort! Men vad ska man göra när tiden & personalen inte räcker till? Är ju bara 2pers på 12 boende! Och en del är riktigt sjuka just nu.. =(

Jaja.. Bara en jobbedag kvar nu innan ledigheten! Skönt det, men jag undrar vad man ska göra i påsk? Syrran ska sova över imorgon, funderar på och dra bort till tivollit (stavas det med två L?) som brukar va i stan under påsk, men undra om det är i år? Någon som vet?

Nä nu ska jag slänga ihopa en pastagratäng! Kram! & GLAD PÅSK på er ALLA!

...

Trött & Orkeslös! Precis så känns det förtillfället! Har varit uppe tidigt idag, hade det dock lugnt på jobbet, följde med en tanta till vårdcentralen, åkte från jobbet vid 10 sen vart vi tillbaka vid halv ett.. Och under den tiden som vi var i väg så satt jag bara i väntrummet, så en lugn och skön arbetsdag! Precis som det ska vara! =)

Nu är jag hemma, och har en massa tvätt som väntar på mig, och så skriker magen efter MAAAT! Och jag vet inte hur jag skall orka, verken det ena eller det andra! Är så trött att jag knappt hänger ihop..

Någon som har lite energi och skänka mig?


...

Tråkiga söndag! Blev så besviken när jag vaknade i morse och tittade ut, grått och mulet! Hade ju tänkt och grilla idag, men nu känns det inte så lockande.. Igår var det ju underbart väder! Va hemma hos mamma och hjälpte dom och röjja i trädgården lite, sen åkte vi till tippen, sen hem och mös på balkongen en stund, och sen vart vi på lite middag hos ett par kompisar till Emiil..

Å idag var det planerat att grilla & jag hade tänkt och köpa lite blommor till balkonglådorna, men de känns ju inte så roligt och göra det i detta trista vädret! Vill ha sol sol sol!!!

Jaaja.. får se vad man hittar på idag då.. Har en tung vecka framför mig, med MYCKE jobb! Skulle varit ledig måndag & fredag, men ska hoppa in och jobba lite extra då så denna veckan blir en Måndag-Fredag vecka för mig.. (tungt) Sen är det ju påsk nästa helg! Å då kommer påskharen ;-) Hihi..

Ska ta och bläddra igenom reklamen som dök ner i min brevlåda nu, och fundera ut vad man ska hitta på idag...


...

Nu är jag frisk och kry som en nötkärna! Va ju trött och sleten ett tag efter influensan, blev inte männska förrens igår eftermiddag, då jag drog igång med en stor städning här hemma! Och efter det så lagade jag mat! Så nu är matlusten back!
Idag ska jag å Emil åka till Harplinge, ska kolla när syrran rider & sen hem till mammsen en sväng... Bloggar mer en annan day! Ha en fin helg! kram


...

Nu känns det bättre, känner mig dock lite svag fortfarande, men ändå en aning bättre.. Har varit och snabb fikat med Jeanette, så fick lite frisk luft & har kommit ut ur min instängda lägenhet. Underbart väder ute ju! Synd bara att det blåser en aning.
Idag har jag och Emil varit tillsammans i ett halv år! Känns dock som vi har varit tillsammans betydligt länge, (är det bra eller dåligt?) ska äta något gott sen & bara mysa. Typisk bara att jag har varit dålig, är inte det minsta sugen på mat.. Men som man säger: Äta bör man, annars dör man.. Så får väl försöka..

På tal om nått helt annat.. Förra tisdagen när jag skulle gå ner till bilen kl 06.50 så hör jag en "gubbe" skrika, från en balkong i första trapphuset, stannar till och lyssnar, låter precis som att han ramlat, i samma veva så kommer en annan av mina grannar, så jag frågar honom om han vet vem det är som bor där, säger att han skrek så hemskt för en liten stund sen, låter precis som han ramlat. Men han visste inte vem det kunde vara & han hade bråttom, så han gick..

Stod kvar en stund och så börjar han jämra sig igen, jag börjar ropa hallå, hallå men får inget svar, kan inte bara gå där ifrån så går in i mitten trapphuset där det bor en kvinna som har "koll" på dom flesta & det mesta här i området.. Plingar på och hon öppnar, och givetvis vet hon vem det är, klär på sig & följer med ut, och när vi kommer ut så har "mannen" kommit upp på benen, står och hänger över balkongräcket *pustar ut* och tackar henne för att hon kom ut, sen gick jag till bilen och hon in till sig, var ju inget mer med det...

Sen igår så tittade jag ut genom fönstert & ser en polisbil utanför.. 15minuter senare så kommer Emil & säger att där står två polis bilar & en likbil utanför.. Tänkte direkt på denne mannen.. en stund senare så plingar det på dörren, & det är kvinnan i mitt trappan som står utanför, polisen vill tala med dig säger hon! *blir lite små nervös* och följer med henne.. Då visar det sig att denne mannen som trillade då på tisdagen, hans bror hade försökt och nå honom på torsdagen därefter utan att få kontakt med honom, så igår ringde han polisen och bad dom komma dit för att låsa upp, och då hittar dom honom död i lägenheten.. Otäckt! Tänk om han då slog i huvvet den tisdagen så han fick en inreblödning som orsakade detta?? Och har legat i en vecka utan att någon hittat honom?? Får rysningar i kroppen bara jag tänker på det...


...

MAGINFLUENSA! Jag åkte ju såklart på det själv! Började i måndes vid 16 tiden på eftermiddagen, första kräkningen, sen dröjde det en timma sen vart det dax igen, och igen och igen.. Höll på så HELA kvällen och natten fick inte ens behålla en matsked med vatten, och det gjorde så fruktansvärt ont i magen!!! Vart ju bara galla som kom dom sista gångerna... Sen kom det från andra hållet med, och jag har aldrig varit med om att det runnit på det viset, det var som KISS!!! A fy faan mådde skit alltså!!! Sov nästan bort hela dagen igår, hade ont i kroppen och alldeles utmattat... Idag känner jag mig bättre men är svag, och har fortfarande ont.. Men magen har lugnat sig nu iaf.. Så idag blir det till och softa och bara ta det lugnt.. Kramis

RSS 2.0