...

Godmorgon! Vaknade nyss, har sovit som en prinsessa inatt. =) Skönt att sömnen äntligen har ordnat till sig, sov ju jätte dåligt förra veckan, vaknade flera gånger o.s.v.

Helgen har varit lugn, lagade lite mat i lördes, (lekte "halv åtta hos mig")
Förrätt: Vitlöksbröd
Varmrätt: Pommes, Kyckling, brunsås & sallad
Efterrätt: Banan med choklad & glass

Sen efter det så vart det bio dax, hade kollat på internet om där fanns några billjetter kvar till antingen MAMMUT eller BENJAMIN BUTTONS otroliga liv... Men de fanns där inte, men så när man bokar på nätet så måsta man ju hämta dom en stund innan, och gör man då inte det så säljs biljetterna vidare, så vi tänkte vi åker in och kollar.

Väl framme på bion så frågar vi om där finns några biljetter kvar till någon av dem, Å ja de fanns de, till BENJAMIN Button.. Då tar vi dem sa vi, å hon i kassan: De blir 200:- Tvåhundra? Säger vi, Ja, den är ju TRE timmar lång, TRE TIMMAR!!! De va den längsta bion jag har varit på, 20.30-23.30, Lite drygt, men filmen va helt klart sevärd!

Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.

Dax för lite frukost nu, Kram Kram! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0