...

Bedövad i mer än halva munnen! Underbart eller inte.. Har precis kommit hem från tandis, hade ett hål som hon lagade, och sen skulle hon givetvis på min ena framtand som jag slog ut för X antal årsedan, den skulle puttsas och slipas och limmas, fast den igentligen inte riktigt var i behov av det, men jag fick det gratis! För jag protesterade!!!! De vart bara hon som var klå fingrig och inte kunde låta den var, så sa hon: du får det gratis, eftersom att du inte ville.. Hehe.. :-) Tycker inte om att gå till tandläkaren, och när jag väl går dit så vill jag inte att hon gör mer än nödvändigt!
Men denna tandläkaren som jag har nu hon är riktigt bra! Hade en förut som verkligen var PEST!!! Men men.. nu slipper man gå dit på ett bra tag iaf. Och det känns ju skönt!
Nu ska jag spela lite, och vänta på att bedövningen ska släppa så man kan äta lite, hoppas den försvinner SNAAART!!
Kram Kram


...

Sorry... Har varit jätte dålig på och skriva, men ibland räcker tiden inte riktigt till..

Har jobbat ikväll, började halv ett, och det första jag gjorde va och torka skit!!! En gubbe hade förmodligen fått maginfluensa, han både spydde och sket, å det var inte lite heller, de bara rann ur röven på han, stackarn! Å lukten! Den va illa kan jag lova! Fick stoppa papper i näsan, för höll fan på att spy! Mysigt va? Mitt underbara jobb! Men det är ju tur att sånt här inte händer allt för ofta!

Får hoppas att jag inte blir sjuk, spritade mig mycket mýcket väl, och kläderna ska få sig en tvätt i 90grader! Hatar maginfluensa det är bland det värsta jag vet! Förutom mint då! ;-)

Nu ska jag snart sussa, är ledig i morgon men ska upp relativt tidigt för jag har en tandläkartid 9.10 SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET! *not*

Natti natti gott folk!


Tidsfördriv...

Ta fram mobilen och kolla din kontaktlista......

Har du pussat nummer 2?
Nope..

Vad har du för relation med nummer 20?
Det är mitt ex brossa..

När ska du träffa nummer 30?
Åh det undrar jag med ;-)

Är nummer 18 söt?
Dom är söta på att höja hyran! (HFAB)

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Biiiiitch

Gillar du nummer 14?
Givet! Hon var min förebild fooor a looong time agoo...

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Japp senast i förrgår!

När ska du träffa nummer 26 nästa gång?
Förhoppningsvis ganska snart!

Är du nära vän med nummer 23?
Så när man kan bli! Spenderar mycket tid där! (jobbet)

Har du gått på bio med nummer 4?
Nope..

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Njäää.. Hade jag fått frågan för 5år sen så JA! Men inte nu inte...

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Allt mellan himmel & jord!

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Absolut! De har han redan fått med! ;-)

Vad har du och nummer 24 för relation?
My work det med ju!!! Fast den andre avd som jag var på!

Vad skulle du vilja göra med nummer 25?
Sitta & tjöta en hel kväll, och sen avsluta med en krog runda!

Vad är det bästa med nummer 8?
Hon har ALLTID ett leende på läpparna!

Brukar du och nummer 16 träffas?
Ja, vi brukar stöta på varandra på jobbet... =)


...

SOLEN SKINER IDAG MED! Underbart! Och jag är pigg som en piggelin =) Kan det bli bättre?!
Idag ska det tvättas! Har iofs inte vatt nere itvätt stugan & kollat om där finns nån tid, men det brukar nästan alltid vara ledigt vid denna tidpunkt på dagen!
Nu har jag precis sugit i mig en "smootie" med banan & choklad smak.. *smaskens*...
Nu ska jag asssssssa mig ner till tvättstugan.. Tjiiiing så länge...


...

My day! My beautyful day.. Idag har jag haft en riktig toppen dag! Har inte varit så här pigg & glad på länge! Känns underbart!

Började dagen med och dammsuga, sen bytade jag gardinerna & dukarna, sen for jag iväg & solade & käkade lunch på Sibylla, (köttbullar med mos).. Fick mig en trevlig pratstund under min måltid med, eller trevlig och trevlig.. Där satt en dam i 50års åldern vid andra bordet, som började diskutera mat, & hur mycket konstgjorda ämnen där är i mat m.m, truten gick i ett på henne & jag fattade ingeting av vad hon pratade om... *suck*

Efter det så for jag iväg & handlade, blev så paff när jag var vid mjölkdisken, där stod en massa svart/vita mjölk paket, var ju bara tvungen och köpa en sån! (se bild)

Och nu så har jag diskat & tvättat fönsterna, ska strax hoppa in i duschen & sen kommer Emiiiiil <3

Vad har ni gjort idag? Kram


...

Uppe med tuppen idag! Känner mig för en gångskull pigg & utvilad, det är inte ofta det inträffar en tidig morgon! Härligt när solen skiner, det piggar upp en aning, (särskillt när man är ledig) =)
Idag ska jag palla mig iväg till solariet, MÅSTE verkligen börja sola nu! Är ju vit som ett lakan! Ingen höjdare inte.. Ska städa lite här hemma med, har ju inte haft framme dammsugaren på säkert en vecka, om inte mer!!! Å det syns kan jag säga.. Och så ska det handlas med.. Så, så ser min dag ut.. Sola, städa & handla!
Ska väl ta en liten promenix med & njuta av solskenet! *Kram

...

Ååååh vad jag är trött på folk som MÅSTE snacka!!!! Fick ett sms av en kompis idag, som skrev jasså du har sagt det till alla nu?? Ja ba: VA???? Nej nej... Då sa han att A hade sagt det till B som hade sagt det till C som hade sagt det till D som i sin tur sa det till honom, så han trodde att alla visste! Å i morgon så gör ALLA det!!! Å det känns ju bra när man ens inte har sagt det till sina närmaste vänner!!! (not).. Ni som vet vad det handlar om vet ju varför det inte skall komma ut riktigt än!!! Blir så less på såna människor.... =( Visst det är kul & snacka "lite" skit & skvallen men då ser man ju för fan till & säga det till rätt personer så det inte kommer vidare! Man vet ju vilka man kan lita på och inte!!!
Men men.. Nu ska jag inte lägga ner mer energi på att reta mig på det, nu har dom ju nått och snacka om!!! Idioter!!!

Disk dax nu! Tjiiiing!

...

Hej hopp... I am TRÖTT!!! Har sovit as dåligt inatt, legat & vridit och vänt mig bara, känns inte som jag har sovit ett dugg, men förmodligen så har jag det, för annars hade jag inte suttit här..
Helgen har varit lugn, har inte gjort så mycket faktist, kollat på film typ... Ååååh käkade Nachos igår mumms mumms så gott det var!!! Gjorde egen Goacumole (stavas kanske inte så men ni fattar).. As go blev den!!
Ska ränsa öronen nu.. haha


...

Tjingeling.. Äntligen har det fina vädret börjat komma! Helt underbart! Var ute & gick på stranden igår, och det var helt vindstilla, svårt att tro, för det brukar alltid blåsa nere vid havet men inte igår, skönt!
Å nu är det snart helg! Å jag är ledig, förutom ikväll, för då jobbar jag.. Helgen blir lugn (som vanligt). Ska ringa min faster & höra om jag & Emil kan komma och hälsa på, hon bor nere i Karlshamn.. Har inte träffat henne på 7år!!! 7 svåra år.. Träffades senast på pappas begravning, sen dess har vi bara haft telefonkontakt & skickat lite kort hit & dit...
Jag kan inte riktigt fatta att det snart är 7år sedan pappsen gick bort, vart har åren tagit vägen? Saknar honom varenda dag, å varenda dag så finns han i mina tankar! Och frågan som aldrig kommer få ett svar finns kvar.. Varför???


Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut....

...

Tjing! Dök ner i sängen en stund till innan, slocknade direkt typ och vaknade vid kvart i elva igen, härligt.. Va ju inne i stan en sväng innan, men som vanligt hittade jag INGETING!! Behöver typ vanliga tröjor/toppar, men hittar verkligen inga.. Förutom HM då, men dom är ju så tråkiga! =( Kanske kan hitta ngt på nätet? Nån som har nått tips om nån bra sida??

Nu är det snart tid för att rusa ner i tvättstugan & hämta upp ALL tvätt! (hade ett helt berg).. Sen kommer Emil & så blir det pizza och mys ;-) Underbart! Undra om det går nått bra på Tv idag? Hmmm tisdag.. Bygglov.. Njaaa bättre kan det bli, får ta och kolla tv tablån sen..


...

08.17 Godmorning! Nu sitter man här igen, skulle ha tvättat hela förmiddagen idag vart det tänkt, men där fanns ingen ledig tvätt tid, så med andra ord har jag gått upp i onödan! Men sängen står här brevid mig, så kanske dyker ner en stund till snart =)
Ska in till town en sväng idag, tänkte kolla lite på LAGERHOUSE, har inte varit där på evigheter å jag tycker dom har så söööta saker där! Funderar på om jag ska ta och sola med, känner mig blek som ett lakan! ;-)

...

Tjoo.. Tv:n la ju av igår, & funkade inte mer på hela kvällen, stack till jobbet halv sju imorse & kom hem nu för en stund sen, å nu funkar den igen! Pratade med min grannis, och hon sa att det va likadant på hela Bäckagård igår, dom fick inte igång det förens idag... Å tur e väl det, för nu är det SANNINGENS ÖGONBLICK! Och det vill man ju inte missa ;-)

Har varit duktig idag, jobbat 07.00-12.30 sen for in till stan en sväng, sen hem till mor, dammsugit både hennes å min bil, vilat en stund å sen jobbat igen 16.30-20.30..

Nä nu ska jag förflytta mig till soffan! Ha en bra kväll! Kram


...

Märkligt, satt och kollade på melodifestivalen, och rätt va det var så blev det "myrornas krig" på tv:n... Kollade anntensladden både i väggen & tv:n men den satt i ordentligt, gjorde även kanal sökning men tv:n hittade inga kanaler.. Konstigt? Har provat att starta om burken med men det hjälpte inte heller.. Kan vara något fel i huset kanske? Åå jag som för en gångsskull tänkte se melodifestivalen (har inte sett ett enda avsnitt av det detta året)..

Ååå så den här SNÄLLA SNÄLLA låten har ju fastnat lite i huvvet på mig, jag tycker inte alls om henne men själva texten är rätt fin igentligen.. Men om hon skulle vinna ikväll så skämer hon fan ut sverige..Eller vad tycker ni? Låtarna i melodifestivalen skall ju ändå svänga lite, eller?

Ska kika lite på Facebook nu, bloggar mer imorgon.. Kram Kram





Snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag ber dig snälla, snälla, snälla, snälla
stanna kvar hos mig för jag behöver ju dig.


Ja alltså snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag lyssnar snälla, snälla, snälla
Ja, jag vet att det är lågt att be
men jag skiter i det.


Ja, för igår när du gick
i sista blicken som jag fick
Jag kunde se.
Ja, jag kunde se.
Jag såg du var på väg
till en annan kvinna
bort från mig.


Så snälla, snälla, snälla, snälla.
Jag ber dig snälla låt mig inte sitta
näh, sitta ensam här.
Ja, medans du är där.


Så snälla hjälp mig fatta hjälp mig att förstå.
Ja, vad har jag gjort för fel som har fått dig att gå?
Ja, för det är väl så.


Åh jag hatar, ja, att jag vet
ja, jag vet
ja, jag vet du kommer ge
allt du gav, ja, allt du gav till mig
allt det utgör vi
till en annan kvinna
och inte till mig.


...

My beautyful day: Vaknade med underbara Mr huvudvärk idag, han börjar verkligen ta kål på mig!! Hur blir jag kvitt honom? Efter att jag bråkat med honom ett tag så for jag iväg till eurostop & mötte Snich Malin & Tindra, fikade på espressohouse & kollade lite i affärerna, sen for vi hem till dem & jag skådade deras nya fina kök + badrum, mycket fint, mycket fint!
Efter det så va det dax & åka home och diska, sen kom Emil & strax därefter vart det dax och köra o hämta Sassa vid bussen.. Väl hemma igen så lagade vi lite mat & kollade film, och sen kom Mr huvudvärk igen, å han är med mig ännu.. =(
Så nu säger Jag, Sassa & Mr  huvudvärk godnatt, för nu är det dax för bingen! Natti Natti

...

Mitt älskade huvud värker idag, gick och la mig redan strax efter nio igår kväll & sov fram tills halv nio typ, och ändå känns det som man vatt ute & festat hela natten, huvudet är jätte tungt =(  Ucsh & fy.. Men de går vä över nångång, som allt annat!

Igår så vart ju mammsen & sassa här & fikade, så skulle sassa visa ett expriment, man skulle koka ett ägg, sen skala det, sen tända 3 tändstickor & lägga ner dem i en flaska, och så sabbt på med ägget (där locket till flaskan ska sitta) sen skulle då dom här tändstickorna fortsätta att brinna, men vi misslyckades en anning, för dom slocknade direkt, kan bero på att vi använde en cola flaska, sassa trodde de skulle vara bättre med en merflaska, men tyvärr så är det bara colaflaskor som kommer in i detta hem ;-)

Idag ska jag träffa Nett, ska fika & tjabba lite skit, va jättelängesen vi sågs så ska bli trevligt.. Å imorron hoppas jag på att träffa Sniiich! ;-) va ju jättelängesen det med!!!

Frukost dax! Tjingeling...

...

Snart dax & kränga den här gooobiten, dock inte hela kanske... ;-)


Utmanad

Utmanad

Jag är utmanad av: Emilie (mimmi)

Regler:
- Posta reglerna först.
- Svara på alla frågor.
- Skicka vidare utmaningen till 6 andra bloggare.
- Länka till personen som utmanade dig!


Fem saker som finns/fanns på din Att-göra-lista idag:
1. Jobba
2. Handla
3. Städa
4. Diska
5. Kolla på Nätet..

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jadu, Nästan den bästa tiden i mitt liv ju! Levde livet för fullt!

Ställen du bott på?
Harplinge, & Bäckagård..

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Köpa NY bil!
2. Shoppa, Shoppa, Shoppa!
3. Skaffa annan bostad...
4. Vara lite generös mot familj & vänner..
5. Spendera pengar på lite allt möjligt onödigt..

Personer du vill veta mer om:
Han med luggen på Rolles ;-) haha...

Jag utmanar:
Malin


...

Dagen började med att klockan ringde, 05:45, jag var väldigt väldigt trött då & kom på att jag börjar ju inte förens halv åtta! Underbart, fick sova en timme till!

Jobbade mellan 07.30-13.00, (sånna tider skulle man ha varje dag).. Sen åkte jag och handlade, och som vanligt blev det en massa onödigheter som slank ner i vagnen, chips, chokladpudding, cola, choklad m.m

Sen har jag städat, diskat & duschat.. Ska snart baka KÄRLEKSMUMMS, för mammsen & sassa kommer hit & fikar sen..
Ska prova och hacka ner lite choklad i smeten till mummsen, tror att det kan bli rätt så gott, men det återstår och se..

Kram sooo looooong


...

"Jag har inget emot att gå till jobbet, Men jag gillar inte den långa väntan på att få gå hem igen"




En gammal bild från när jag & jonas var i Bulgarien...

...

Godmorgon! Har sovit länge idag, kan behövas ibland! Har haft fullt upp hela helgen.. va ju i Danmark i lördes, fy farao vad dyrt det har blivit där!! En 200grams choklad kaka gick på 40 svenska kronor!  Å den kostar typ 16,95 i affären här i sweden! Å så käkade vi as go lunchbuffe, 59kr st plus varsinn dricka å sammanlagt gick det på 250kr!!!! Så det blev inget shoppande där inte!

Igår så fixade vi min bil (igen) dyker ju upp nya fel hela tiden på den där högen! Nu låg brommsarna på, på ena sidan, så det var lite trögt och köra och sen när man stannat så har det osat en massa från däcket.. Men det var enkelt fixat bara te och smörja lite! =)

Sen va vi en stund hemma hos mormor med, hon fyllde 75bast igår! En härlig ålder.. haha!

Nu ska jag fixa lite med tvätten, har ett helt bärg här! Och sen käka lite, sen fara hem till mor min & sen jobbedax!

Kramis

...

Tjingeling! Va på bio igår (igen) Stieg Larssons Män som hatar kvinnor.  Den va la helt okej, men jag tyckte inte den va nån 10 poängare... Har blivit många biobesök på sista tiden.. Finns ju inte mycket annat å göra..
Idag ska vi åka till Danmark, så ska hoppa in i duschen nu.. Hej sooo loooong

...

*Gäsp* Im trött! Har jobbat lääänge idag, 07.00-16.00, är ju van vid att jobba mellan 07.00-14.00, så det känns ju lite med 2 timmar till, även om man ej kan tro det!

Ska snart vila en stund sen laga lite go kvällsmat, funderar på köttbullar, potatis & brunsås! Sen blir det tv:n, som vanligt! =)

Nu går nästan ögonen i kors på mig, så får väl förflytta mig till sängen... Ännu en såndär konstig mening: nu GÅR snart ögonen i kors... GÅR? har ögon ben? haha Lite små udda... Kramis

...

Det känns som att denna dag kommer att bli LÅNG och DRYG... Way? Because,  jag är uppe tidigt, har inget planerat och börjar inte jobba fören halv fyra.. Tänk om man ändå kunde slutat halv fyra ist. Hade varit en aning bättre tycker jag! Men klart gott med lite sovmorgon ibland, om man nu kan sova ;-)

Funderar lite på om jag skulle ta och städa ur min garderob, har en hel del kläder liggandes som ALDRIG används! Men så är det, dethär med och slänga det är ju inte lätt alltså! Jag tänker alltid: Hmmm ja men kanske kan ha den nångång? Eller men den kan va fin och ha till sommaren.. Men det blir nästan ALDRIG att jag använder det... Nä får ta mig ann garderoben nu! Först lite frukost bara!

Kramis Kramis

...

Hej, hallå & gookwäll... Har haft en jätte rolig kväll med Tina & Karolina.. Började kvällen med kaffe & bulle hemma hos mig, sen pizza & cola på pizzerian, & kvällen avslutades med kaffe & tårta hemma hos Tina! Som vi har ätit! Magen är helt uppsvälld.. Men trevligt har vi haft =) och det ska göras om =)
Nu väntar sängen på mig, så natti natti gott folk!

En sån här GOOBIT vill jag ha! (Kaninen alltså ;-) Ska det va, ska det va rejält =)



...

Tjing tjong! Kom hem precis, har jobbat idag & varit hos mammsen en sväng..

Var på min nya avdelning och jobbade, kändes jätte roligt, och trevligt. Så där kommer jag nog trivas.. =) Känner mig som en nybörjare igen, känner ju inte alls till deras rutiner eller nått, men det blir nog bra!

Ska snart ta och städa lite & diska och sånt skoj! Ska träffa tjejerna ikväll, blir pizza & massa prat! =) Trevligt!

Bloggar mer later! Puss sooo looong

...

Helgen över, och jag har varit väldigt dålig på och blogga, men har haft fullt upp! I lördes så var jag inne i stan i förhoppning om att hitta nått snyggt att ha på mig på lördagskvällen, utgång med gänget då ju! Men hittade INGETING i klädesväg.. INGETING! Finns ju inga roliga affärer i Halmstad, tacka vet jag gekås haha =)

Men det bidde en mascara, läppglans, ögonskuggor, ringar  & hårfärg =) Skulle färgat en tjock slinga i underhåret blont, och resten mörkbrunt, men det slutade med att hela håret blev mörkbrunt.. Den blonda färgen bet inte riktigt på mitt hår, eller min MAAN som mormor säger ;-) Får göra ett nytt försök om ett tag!

Sen på lördagskvällen så for vi hem till Marcus, sjöng SING STAR, och festade, sen vatt de stan efter det! Dock inte så länge för min del, blev bara ett varv på Harrys sen ville lille jag home..

Och igår, så vatt jag med Emil hela dagen, var ute och gick, hälsade på mormor, handlade, och va hos hans syster yster och käkade, lasagne! Med kycklingfärs! =( Å jag som inte äter kycklig, käkade en hel tallrik! (och jag lever fortfarande) Buuuhuuu visste ju inte om det ju..

Dax för lite frukost nu! Tjingeling soooo looooong!



RSS 2.0