...

Vad jag är dålig på att uppdatera!

Sitter här med en kopp kaffe & nästan nybakta kanelbullar... Kan d bli bättre?

Steg upp vid sju igår och satte igång med bullbakning! Mörkt och kallt var det ute, å jag tände ett ljus och knådade på.. Kände mig som en riktig bullmamma ;-) haha..

Hmm vad är det för datum idag? 20/10 inte många dagar kvar tills den 8:onde då ju.. Måtte tiden gå fort! Längar ju efter vår bebis!!

Idag ska jag in till stan en sväng.. Sen ikväll så blir det ps2 tävling! And Im Gonna Wiin =)

Puss Puss


...

Kollade på kanal5.se på "Arga Snickaren" vilken familj han besökte denna gången! Vilka muppar, å vilken grymt störd Mamma i familjen som skylde ALLT på sin man!

Snart Dax För Barnmorskan... Tjiiing!


...

Det sämsta med att gå hemma är verkligen att man hinner tänka och grubbla så himla mycket!

Idag har jag en sån dag, jag grubblar, tänker och oroar mig.. Har nog aldrig hunnit tänka och grubbla så mycket som jag gjort under denna tiden som jag gått hemma, blir nog snart gråhårig av all tänketid som jag har nu.

Å så dåligt man kan må av att grubbla på saker och ting.. =( Näää de sa bli så djävulskt skönt när bebbe kommer, för då kommer jag säkerligen inte hinna med allt grubblande & tänkande..

Nu: Ner till tvättstugan!

...

Ännu en dag i paradiset =)

Känns som att det kommer bli en tung och dryg dag idag, har ingen energi i kroppen alls, känner mig som en orkeslös 100åring.. Så nu blir det sängen en stund till..

Åh i kväll börjar BONDE SÖKER FRU, det ser vi fram emot =)


RSS 2.0