...

Uppe med tuppen som vanligt! Det är väl konstigt, när man är ledig och inte har något planerat på morgonen som man måste gå upp till, då går det inte att sova!

Men när man har något man ska göra, eller man ska jobba eller något, då är det hur gott som helst och sova! Mycket märkligt det där..

Klockan ringer tio i 6 på morgonen, å då stuttsar både jag och E upp, äter frukost, sen åker han till jobbet, och jag, pigg som en lärka springer omkring och funderar på vad jag ska göra..

Idag behöver jag inte fundera på vad jag ska göra, för idag står MORMOR på schemat!

Puss & Hej

...

Ont de gör ont, de gör ont en stund på natten men även på da`n... Bebis börjar bli stor nu så han trycker på rätt så bra, lite små jobbigt!
Och inte nog med det, jag är helt jävla kass med, dassig som tusan! Förkyld & jävlig! Kan de bli värre?? NEEEJ!
Har varit inne i town nu å hyrt film & köpt cola! Så nu blir d bara soft för hela slanten!

...

Tjiing!
Målarsnubben var här igår, å som dom sa förra veckan så skulle kök & sovrum bli klart på måndag, alltså igår! Men ikke!!! Tydligen så var tapeterna inte beställda, så d skulle han fixa, men d skulle dröja, hade vi tur så kom dom idag (tisdag) men annars kanske onsdag elleer torsdag... Eller fredag?!?!?

Å köksluckorna kom inte upp igår heller, de skulle snickaren komma å göra idag, men förra veckan så sa dom att dom skulle komma upp på måndag!!! Tycker detta är skit dålig stil! I fredags så fick vi "order" om att tömma ur alla kökslådor, plocka undan allt från diskbänk & arbetsbänk åsså skulle sovrummet vara helt ur tömmt till igår, åsså händer det ändå INGETING från deras sida!! KASST!!

De får nog bli en "dagens ris" för de här!

...

Jag vill bli smaaaal! Osmidig som satan nu ju! Fan alltså jag lider med dom feta! Måste va ett rent helvete å va tjock ju!

Sitter & undrar när Sis dyker upp idag, hon ska komma hit åsså ska jag göra slingor på henne! Målarsnubbarna skall också komma hit idag & sätta upp dom nya köksluckorna åsså ska dom börja tapetsera sovrummet! Ska bli så skönt å få det färdigt!

Orkar inte skriva mer nu! Puss & Kraam

...

Vill inte ha det så här! Har sovit så grymt dåligt inatt, har haft så jäkla ont! En smärta som är så svår att beskriva, men det sitter under ena bröstet, och så sträcker det sig ner på sidan, så det är ett rent helvete å ligga ner!

Barnmorskan trodde det kunde vara tunntarmen som ligger ikläm, så det finns nog inget man kan göra åt de..
De e ju ett jävla piss o va gravid..

Skönt & få gnälla av sig lite.. =)

Nu väntas det snart fin besök! Em & Robin kommer hit på lite förmiddags fika..

...

LEEEEEDIG!!! Jobbade sista dagen igår, känns lite konstigt men ska bli mys och bara vara hemma!! Särskillt när bebbe kommer =)

NU.. Ner i tvättstugan! Puss & Hej..

RSS 2.0