Lyckodag?!

Idag har vi varit på MVC för inskrivning, beräknat förlossningsdatum är den 4J uli, Ultraljud ska vi göra den 1 Februari & då får man ju mer exakt datum så tror nog att det är nån vecka senare eller så, men vi får se, spännande som tusan är det iaf! Och vi LÄNGTAR GRYMT MYCKE TILL DEN 1 FEB! :) 

Sen vart jag förbi jobbet en sväng och fyllde i min ledighetsansökan, kommer ju jobba ca 3 månader innan jag går hem på havandeskap, och då är det tänkt att jag ska jobba endast dagtid! LYCKA! Och inte nog med det, chefen frågade mig om jag sedan ville fortsätta med endast dagtids arbete, Oh Yes! Att jag vill! Så jag kommer få ny tjänst! :) :) Vilket innebär jobb mellan 7-13.30, dock varannan helg, men det funkar fint! Kan det blir bättre?! NO! Så idag har det varit en riktig lycko dag för mig.. Hade jag skullat fortsatt med mitt vanliga schema så hade jag jobbat rätt mycket kvällar och det känns ju inte sådär jätte skoj och vara ifrån barnen sådär 3 kvällar i rad..

Nåja.. Nu har vi precis beställt pizza, så ska surfa runt lite i väntan på den!


Uppe med tuppen!

Jag vaknade strax innan sju idag & kunde inte somna om.. Så nu sitter jag här i lugn och ro, med en kopp kaffe & datan, skönt med lite egen tid, då lilleman sover fortfarade.

Han har blivit en riktig sjusovare, sover till mellan 8 och 10 var dag! Standard tiden brukar vara 8.40.. Det e lagom!

Julen har varit toppen! Firade hemma hos mammsen, massor av klappar till lilleman, go mat & allmänt trevligt :)
Och vi fick vår eller MIN efterlängtade fritös!!! :) Har inte hunnit prova den än men ska göra det i veckan.. Mumms!

Och igår va vi inne på rean & kikade, fyndade två tunikor till mig & ett par "lack" tights, 5 tröjor till lilleman & ett par byxor. Gubben i huset hittade ingeting...

Nu ska jag spela KUNGEN! Puss


Vila,Vila & Vila!

Nu ligger boysen och vilar, likadant varje dag.. Å här sitter jag, ensam & övergiven, som vanligt. Tycker det är sådär lagom kul! Ska nog damma & plocka iordning lite här, fördriva tiden lite..

Och nu närmar julen sig med storm steg! Å jag längtar sååå, mest efter julmaten måste jag erkänna! Har nog aldrig längtat så efter julmaten som jag gör i år... Mumms va gott det ska bli och så ska man klart lägga på sig några kilo med så här över juletid! Men det kan jag behöva.. Om jag nu lägger på mig något överhuvudtaget, brukar aldrig gå upp i vikt, förutom vid graviditet såklar, med lilleman gick jag upp 26kg!!!! Fett & superstar! Haha... men dom resade snabbt bort! Tack o lov...

Dax och hämta dammtrasan!

20/12

Dax och uppdatera bloggen.. Va ju ett tag sen, men har typ inte haft tid, energi, ork eller skrivsug!

Denna dagen har iaf bara flugit fram! Som alla andra tycker jag, tiden går lite allt för snabbt.. Fick en värsting sovmorgon i morse! Vaknade halv tio, och lilleman sov fortfarande *LYCKA* :) 10.20 gjorde han morgon!

Sen vid lunch så for vi iväg o köpte de sista klapparna, så nu har man de överstökat! Och eftermiddagen har vi bara spenderat hemma.

Och imorgon så är det ÄNTLIGEN TIIIIIIISDAG! Då kommer våran tvättmaskin & tummlar!

Som det ska tvättas! :)


EMIL I LOOOOOOOOVE YOOOOOOOU


Ligger och sjunger!

Lilleman har feber idag, han har varit slö och inte velat göra något alls i förmiddas, bara sitta i soffan. Tog tempen och den låg på 38,4 så inte så hög ju. Men innan han skulle vila så fick han panodil. Sen vaknade han 1,5 timme efter ochdå låg den på 39,4? Kanske för att han legat nerbäddad? Efter 40min tog jag tempen igen o då låg den på 39, så den va på väg ner iaf. Skönt de.

Nu va han trött igen så han fick lägga sig och vila, och innan han somnade så låg han och sjöng :) Så gulligt och höra. :)

Hoppas bara att det är någon tand på g, så det inte är någon förkylning som håller på och bryta ut.. Men det återstår och se.

Idag är vi iaf bara hemma, pga att herr feber har kommit på besök, hade tänkt o åka till mammsen, men det får vi göra en annan dag. Får bli lite hemma fix idag bara. Bakat har vi redan hunnit med, gjorde kladdkakemuffins, dubbelsats, så har fryst in en del. Gott och ha något hemma när det kommer besök.

Och idag är det bara 10dagar kvar till Julafton! Å jag längtar som aldrig förr! :)






Smäller i mig godis & njuter av lugnet!

Orkade inte göra nån mat så blir lite godis till frukost/lunch.. Men i eftermidda ska jag göra chiliconcane, Yammi..

Har varit duktig idag & oljat in köksbordet & torkat köksgolvet. Har funderat på och olja in det där bordet ett bra tag, men så har det inte blivit av, men nu så!

Hade bättre tur med filmvalet igår, än i lördags. Frozen va rätt så bra faktist.. Kunde vatt bättre, men helt klart se värd!

Bjussar på en gammal bild på mig & lilleman...


Dyrt

De blev ingen plastis idag, de va på tok för dyra för o bara ha ett par veckor och sen aldrig mer, så mannen får ge sig ut i skogen och snotta en riktig en dag ;)

Fick handlat en till julklapp till lilleman idag, två st bilar, eller rättare sagt en cementblandare & en asfalltspressare eller va d nu kan heta, han har ju för ett tag sen lärt sig hur man kör med bilar och säger wrruuum wrruuuum typ, tycker det är så gulligt.

Nu ska vi snart äta lite, blir bara mackor & nudlar. Sen blir det film och ikväll blir det FROZEN.



En helt vanlig dag i pisten förvandlas till en isande mardröm för de tre snowboardåkarna när de blir strandsatta i stolliften på väg upp till dagens sista åk. När personalen släcker ner belysningen inser de med stigande panik att de är kvarglömda högt uppe i luften utan möjlighet att ta sig ner.


Ett kort inlägg

7X Lika Barn Leka Bäst. En riktig SKITFILM! Stängde av efter 10 minuter!

Lilleman sover och när han vaknat så ska vi åka och köpa gran, blir en plastis i år, inget vidare men pallar inte med barren som gärna drar sig över hela lägenheten...

Ska gör mig iordning nu, Tjing!

Lördag & Filmtajm!

Nästan nyss hemkommna, har varit hos ett par vänner och fikat. Och barnen har lekt.. Eller lekt & lekt, gått efter varandra & typ petat på varandra osv.. Skiljer 6veckor mellan lilleman & deras minsta, så det är jätte roligt och se dem ihop, de kommer bli fina lekkamrater när de är lite äldre! :)

Nu har vi precis lagt lilleman & snart ska vi slänga på en film & hälla upp gottet!

Ikväll blir det 7X Lika Barn Leka Bäst



I ett vanligt svenskt lägenhetsområde ligger sju ungdomars öde i händerna på ett vuxensamhälle som glömt bort dem. Drömmar och en önskan att "få vara med" tar dem igenom en maktlös tillvaro som är fylld av mobbning, misshandel och sexuella trakasserier. När en pistol en dag dyker upp får de till sist makten i sina händer. En makt som har ett högt pris. Vem ska få den första kulan i sig?


Fullspäckade dagar!

Har knappt suttit vid datan de senaste dagarna, har haft fullt upp..

Onsdagen så vart mannen hemma så då åkte vi in till stan på förmiddagen & shoppade julklappar. Känns så skönt och ha det "nästan" avklarat nu! Har bara 2pers till som vi ska köpa till så det ska vi fixa i helgen eller nästa vecka.. Eftermiddagen tillbringade vi i tvättstugan & sen slog vi in julklappar på kvällen.

Tordagen så åkte jag och lilleman till Emmeli & Ebba & fikade och hade det mysigt. Lilleman vandrade omkring alldeles själv hemma hos dem, och jagade katterna! (De har tre st) :) Emmeli var så stolt över att han nu äntligen kan gå själv! Och jag också såklart! Men jag måste säga att det känns konstigt, rätt va det är så går han in i ett annat rum, eller bara går iväg och hämtar någon grej, alldeles SJÄLV! Och jag är så STOLT över honom.. Hjärtat mitt.

Och idag, idag har vi varit och handlat, och efter handlingen så tog vi en fika, bara han och jag, jätte mysigt. Sen när vi kom hem så har vi bara busat & ätit middag, och nu ligger han och sover. Och här sitter jag. Om en stund så kommer mannen hem, alltid trevligt när han kommer hem tidigare!

Ikväll ska jag slå på stort ;) och laga lite extra god mat. Blir klyftpotatis, kyckling, ädelostsås & sallad. Mumms!


Yes!

Lilleman var på våran sida idag & somnade direkt när vi la ner honom i sängen! Hela helgen så har han bara krånglat och krånglat vid läggning, bara BUUUUUS! Men man blir ju så trött...

Idag har vi iaf varit och köpt julklapp till honom, blev en kungafåtölj! Kommer passa honom utmärkt! :)

Och så hittade vi även ett par vinterstövlar/kängor till honom, har letat efter det i evigheter men inte hittat några som passar, men nu så!

Nä nu blir det soffa, film & en påse twist ;)


Här är en bild på kungafåtöljen! (Den BLÅ) Snygg va?


Taccos

Har gått och funderat nästan hela eftermiddagen vad jag stoppa i mig för gott när Lilleman lagt sig, och kom på att vi hade taccos över sen igår. När han väl somnat efter mycket busande och ropande i sängen, så är jag vrål hungrig och går ut i köket för att plocka ihop en smarrig taccos! Upptäcker då att vi har inga taccoskal kvar!

Aja, då fixar jag väl lite mos då... Tar fram kastrull & mjölk. Öppnar skafferiet och vad tror ni jag upptäcker då?! Inget jävla pulvermos heller!!! (orkade inte skala potatis & fixa riktig mos).. SKIT också..

Men jag fixade ihop ett par taccos mackor, låter kanske inte så gott men det va det! Bröd med köttfärs & ost på in i miccron, sen sallad och cream freich på! Det va gotte!

Det är bara så surt när man går och funderar på vad man ska äta och så kommer man på nått och så har man inte det hemma.. Surt, surt, surt!

Nog om mat! Idag har vi varit på barndop, lillemans kusin som döptes, var lite nervös över hur det skulle gå med lilleman i kyrkan, han har ju lixom myror i brallan & kan inte sitta stilla särskillt länge! Men han skötte sig galant! Och dopet var jätte fint!

Sen när vi kom hem så efter typ en timma så blev E utringd för att skotta, så här sitter jag ensam & övergiven ;) Och får väl inte se honom förens imorgonbitti :(      (hans skottningsrunda tar ca 15timmar)


Vilket långt inlägg det blev! Tror jag avslutar nu....

Vart tog tiden vägen?

Oj vad tiden har rullat på snabbt idag! Denna dagen har gått ovanligt fort, och ändå har vi inte gjort något vi inte brukar.. hmmm eller? hmmmm nä!

Nåja, nu ligger lilleman och sover, och jag & E sitter vid varsinn data o glor, snart ska godiset hällas upp & filmen ska sättas igång :) Hyrde tre filmer innan som vi tänkte betaav i helgen.. Kommissarie Winter, Bröderna Karlsson också nån Thriller/Ryssare (orkar inte gå o kolla vad den heter) men verkade bra.. Ikväll blir det iaf Winter!

Måste skryta lite om lilleman också, nu kan grabben gå VÄLDIGT långt själv, igår gick han från vardagsrummet till badrummet (typ hmmm 15meter) Och idag gick han från vardagsrum till badrum stod och bankade lite på badkaret, vände och gick tillbaka! Å JA! JAG ÄR STOLT!

Nu e jag godis sugen! & Film sugen! :)


Energi

Full av energi, men ändå så trött!

Idag vaknade lilleman redan 6.15 & sen kunde vi inte somna om, så det va bara till att upp o hoppa!

Och tack vare att vi gick upp sååå tidigt så har jag hunnit med en MASSA! Diskat, dammsugit, torkatgolven, vikt in tvätt & organiserat lite i garderoberna och så en massa BUS & LEK såklar!

Rätt okej att stiga upp innan tuppen när det bara händer sådär en gång i månaden :)

Nu väntar jag på att golven ska torka, och lilleman han ligger och sover midda..


RSS 2.0