Jag är TRÖTT!

Och as kass på o blogga! Men har haft & har fullt upp hole the time ;)

Återkommer när jag har tiden! Puss


Bästa helgen!

Har haft en riktig toppen helg tillsammans med mina älsklingar! Vi har grillat, varit på kalas, ätit glass på stranden, gått promenader m.m m.m Åsså har vi ju haft fin väder på det! Så bättre kan det inte bli! :)

Och så är det måndag igen! Sol idag med, så efter middag blir det utgång!

Orkar inte skriva mer.. Kommer mer en annan day! Puss


STOR killen!

9,6kg stannade vågen på! & hela 72,5cm lång! Han börjar bli STOOOOOR :) :)

Hela dagen igår var det kanon väder, så vi spenderade mesta dels av tiden ute. Så härligt. Å jag har till och med fått lite färg :) eller färg & färg, jag har blivit en aning röd på kinderna!

Idag är det inte lika fint, men ut ska vi! Men först blir det midda, åsså förhoppningsvis besök av Emmeli & Ebba.

Puss å Kram


Är sommaren på väg?

Har idag redan 20grader & klockan är bara halv nio! :) Verkar bli en fin dag idag, å det är ju perfekt! För idag har jag o Tina planerat en liten picknick! Ska ta med fika & filt och sätta oss ute nånstans sen. Vi båda bor i lägenhet och sitta på balkongen i fin väder känns inte så aktuellt..

Nu sover Lucas lite förmiddag, och sen när han vaknar så ska han få gröt och efter det så gör vi oss iordning för att sedan knalla bort till BVC. Ska på läkarbesök idag.
Å det ska bli spännande och se hur mycket han väger nu! För 5veckor sen så vägde han 8,7. Så 9-10kg ligger han nog nu på.. En riktig tungviktare!!! Haha.. Men han är lång också. Sist 69cm. Nu tror jag nog ca 71cm eller ja kanske tillochmed 72 :) Vi får se!

Ska dricka lite kaffe nu, och sen stänga av datorn, för idag blir det NO DATOR! (inte förens ikväll igen då) :)

Puss

Hjälp! vilken skallebank jag har

:( De bankar på som tusan i huvudet på mig, hatar o ha huvudvärk, särskillt på morgonen! Dricker en kopp kaffe nu, i hopp om att den ska försvinna. Om inte annat så får de bli ett par panodil..

Å herr förkylning har inte lämnat oss än, men snart hoppas jag, trött på o har han här ju ;) Haha...

Idag har vi fått strålande sol, så efter middag blir det en promenix!!

Nu ska jag dricka upp kaffet å passa på o diska lite medans lilleman sover. Puss Å Kram


Orka!

Orkar inte skriva, så bjuder på lite bilder ist.









Taggtråd

Känns som att jag har taggtråd i halsen.. Ont som tusan när jag sväljer :( Å Lucas han snorar på som bare den.. Tycker allt att herr förkylning kan lämna oss nu och besöka en annan familj..

Idag blir det bara inne mysa dag, vädret är grått och trist, och som sagt så umgås vi ju med herr förkylning..

Nu sover Lucas lite förmiddag, hoppas hoppas att han kan sova en stund nu, så han är någorlunda piggelin sen.

Å igår hände det som inte får hända. Tog upp vagenen i lägenheten, för att underlätta lite när han ska sova.. Somnar ju endast om man vaggar honom till sömn, och det börjar bli lite tungt för mig å stå och vagga & vagga.. Ligger han i vagnen så underlättar det!

Men som sagt, tog upp den i lägenheten, kollade lite olika finesser osv.. Sen vart det dax för gubben o sova, å jag la honom i vagnen, han somnar å jag ställer mig o diskar, hör efter en stund en duns, å skrik!!! Springer in i sovrummet, å vem ligger på golvet? Jo Lucas! Jag hade varit så dum å lossat den remmen som sitter vid fotändan på vagenen, den barnet har mellan benen när den sitter upp å åker. Så där va ju ett hål rakt ut! Å lillekillen han hade ju kanat ur såklart. Som tur va så skadadade han inte sig, och grät bara ett par sekunder efter att jag plockat upp honom.. Men herrejisses så rädd jag blev! & säkert han med..

Men det va första & sista gången som det hände! Vagenen skall ner i trapphuset igen, så fort som herr förkylning lämnat oss!

Nu ska jag dricka kaffe & kolla face... Puss Å Kram


Herr förkylning

Ja nu har herr förkylning kommit till oss igen! Å välkommen är han INTE!

Lucas har haft det jätte tufft inatt, med uppvak ca varje timma.. Så fort han somnat och sovit en stund så täpper näsan igen :( Lider med honom, önskar att det va jag som hade det ist.. Men men.. Hoppas det är över snabbt. (men dom små brukar ju va förkylda lääänge! sist hade han det i 14dagar) Buuuuhuuuuu!! Tuffa tider ;)

Ska börja lite smått med maten nu. Blir kåldolmar & potatis idag! Gottich!

Puss Å Kram


Shoppat!

Ja! Lite hittade jag idag iaf.. 4 Bodies, 2 Byxor & Sockar!
Men svara mig på en sak! Varför är de flesta "baby" kläder (iaf body`na) randiga???



Besviken

De bidde ingen shopping igår, for iväg igår eftermiddag, i hopp om att komma hem med en massa ny kläder till Lucas, men det enda jag kom hem med va ett par sockar.. Hittade verkligen INGETING!!

Det enda som finns i affärerna va sånt som han redan haft, typ Lindex- tag 3 betala 2.. Finnas ju inga nyheter bland dom kläderna, hörde ju att kappahl hade fått in lite nya fräcka barnkläder, men hittade jag något? NEJ också där va det såna bodys han redan haft, och hur kul är det o köpa samma fast i större storlek??

Hittade visserligen en jättefin body med en massa härliga färger på, men självklart så fanns den inte i rätt storlek.. Så ja, jag är då väldigt besviken på barnklädes utbudet!! Nu va vi ju ute på eurostop igår, hoppas, hoppas på att dom har större utbud inne istan, för dit bär det av idag!

Är idag en väldigt trött mamma, som knappt fått en blund inatt.. Har haft en snorig son brevid mig som brötat och hållt på inatt.. Verkar som det är en förkylning på G *puuuust* :( Jobbigt väl....

Nu: Kaffe.. å lite surfing! Puss Å Kram


Det blåste!

Hade ju tänkt o spendera eftermiddagen ute igår, för inne från lägenheten så såg det ut till o vara kanon gott väder, men när vi kom ut så blåste det, å vinden va ganska kall.. Uuuuh börjar tröttna lite på blåsten nu väl..
Men en runda ute bidde det iaf.. Bort till affären å sen hem till "fabror" Tina :)

Nu sover Lucas "förmidda" och jag sitter här o njuter av lugnet! Senare i eftermiddag så ska jag å Tina ut på en shopping tur! Måste köpa nya bodies, byxor och sockar till Lucas.. Han växer ju som sjutton! Har sett att kappahl fått in en hel del fina kläder så dit bär det av först :)

Nä nu ska jag ta fram dammtrasan.. Puss Å Kram


Svettdeo

Irriterad till tusen! Köpte ny deo för ett tag sen, och som vanligt när jag köper ny så luktar jag på den, Å den luktade jätte gott, åsså nu när man tagit på sig den, så efter en liten stund så känner man hur man luktar som en ren jävla svettfabrik! Så jävla äckligt! Usch ja.. Nä nog om det..

Idag har vi fått riktigt kanon väder, så när Lucas ätit middag så tänkte jag att vi skulle spendera eftermiddagen ute.. Får bli en runda bort till affären med (å köpa ny deo ;) Åsså inom Tina på en kopp!


Lite bilder från helgen


Hugobus & Lucas!







Åker grävmaskin med pappa..





Freeeeeedag

Vad snabbt tiden går! Redan fredag & helg! Kan ibland tycka att dagarna går otroligt sakta, men när man sedan tänker efter så rullar ju tiden otroligt fort, som sakt redan fredag, vart har denna veckan tagit vägen? Vill stoppa tiden, å bara vara..

Idag har Lucis & jag absolut inte gjort någoting, ja förutom det vanliga då.. Diskat, plockat lite, gått i gåstolen, tittat lite film, busat, gosat..Osv..
För ovanligheternas skull så har det blåst nått fruktansvärt här idag, så sugna på o gå ut har vi då inte varit.. Får hoppas på finare väder nu till helgen!

Nu ligger lilleman och sover "eftermiddag" & min stora man, han ligger här brevid mig och vilar <3
Blir snart lite mat..Å sen.. Ja, de får vi se!

Puss Å Kram


Det finaste jag vet!

Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

Ja du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.






Mat tråk!

Har precis sagt adjö till Tina som har varit här & druckit kaffe o tjabbat skit! Nu skulle hon hem och putsa sina fönster, i hopp om att kunna se ut ;) Hihi...

Sitter nu å funderar på vad man skall laga till mat idag? Detta jävla tråkiga matlagande!
Det är roligt om man vet vad man ska laga, å man har alla grejer hemma, men sitta å försöka komma på vad man ska laga.. det är då inget kul.
Åsså när man väl kommer på något, och går o kollar efter om man har det hemma, så nej då! Klart att man inte har det... Då är det bara och tänka om.. Och om, och om.. Igen! :( Blir så trött på det!

Och komma på nya rätter, finns det nått svårare? Blir alltid det vanliga man lagar, korvstroganoff, köttfärssås, kåldolmar, stuvade maccaroner osv.. osv.. Så har ni några matförslag så JA TACK!

Nä nog om det tjatet, Nu: ut i köket å röja i kyl, frys & skafferi ;)

Puss Å Kram


Lycka!

Har nu fått sova 4:de natten i rad! Tror knappt att det är sant, Lucas har somnat vid 19.00 tiden & vaknat runt 06.45. Hur underbart som helst. Utvilad till max! :)

Köpte en ny sorts välling nu häromdagen, och provade den igår, konsistensen va finare & inte lika grötig som förra, men såklart lite tjockare & grynigare än ersättningen givetvis..
Men den va då inte populär den heller! Ingen välling-kille kanske? Får testa ett par dagar till och se vad som händer, om inte annat får vi göra ett litet uppehåll och se om han kanske tycker om det om ett tag, om inte annat så är det väl bara o gilla läget åsså får det bli gröt på kvällen med!
För ersättningen kan han ju inte leva på, även om det verkar som han gärna skulle gjort det ;)

Om ett par timmar så kommer Emmeli & Ebba hit. Ska bli så mysigt å träffa Ebba gumman igen! Har inte sett henne på flera veckor! Så hon kommer vara stora tjejen nu! ( Hon är hmmm 7veckor nu tror jag )

Nu har Lucas kört fast med gåstolen, så ska lossa honom innan det blir surt! :) Bye bye soooo looooong!

Puss Å Kram

Baka?

Har precis fått en tjurig liten bebis till o sova, gud vad grinigt det kan vara när man är trött! (Lika mamma) ;) Hihi..

Funderar på om jag skulle ta och baka en kladdkaka, är väldans sugen på det. Hmmm ja vi får se...

Vad händer annars idag då? Hmm ja, när Lucas gubben vaknar så ska han få middag, sen blir det en promenix med Tina i det härliga vårvädret. Det är väl vad vi har planerat än så länge iaf..

Vad ska ni göra idag då?

Nu blir det kladdis! Puss Å Kram


Toppendag

Har verkligen haft en toppen dag idag! Har visserligen inte gjort ngt speciellt, men ändå. Med humöret på topp och solsken ute så är allt finnemang, åsså en snäll bebis såklart ;)

Har varit i falkenberg idag, va på fynda. Å gjorde ett par fynd ;) inga roliga fynd men ändå.. Tvättlappar, tvål, sköljmedel osv.. Nödvändiga saker..

Såg ju Wallander-Arvet igår, åja den va väl som dom andre Wallander filmerna, sevärd! Tycker dock att dom blir sämre och sämre.. Men det är ju ett måste och se.. Eller vad tycker ni?
Nästa skulle nog komma ut i Juni, så då står vi ju klart först i kön på hemmakväll & hyr den!

Nu ska jag äta choklad!


Emil! JAG ÄLSKAR DIG SÅ OTROLIGT MYCKE! MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR SOM RYMDEN, DEN TAR ALDRIG SLUT!

Nästan 2 timmar i kyrkan

Ja det är nog rekordet det!! Fin konfimation va det!! Å nattvaden har man intagit med :) Höhö!

Och nu sitter man här igen, har precis nattat lilleman, ska strax fixa nått o äta & sen blir det film å mys med älsklingen. Vi har hyrt Wallander-Arvet..

Ska knalla ut i köket nu!

Puss Å Kram

Konfimation

Idag ska syster yster komfimera sig, så kl 14.00 skall vi vara i Harplinge kyrka! Har aldrig varit på någon konfimation innan så det ska bli spännande!
Sara är den förste i vår familj som konfimera sig, ja förutom mormor då :)

Ska röjja fram kläder, (om jag har några).. Och börja göra mig iordning nu! Ha en fin dag!

Kram Å Puss

RSS 2.0