GrinOlle!

Min lille Lucas har fått ett nytt namn! GrinOlle heter han numera (sen igårkväll)..
Läggningen igår var kattastrof! Han skulle verkligen inte sova, skrek som en stucken gris när han låg isängen! Testade att vagga honom, hålla om honom, sitta i famnen, läsa bok men allt va SKIT..
Till slut så la jag honom i våran säng & han skrek nån minut men sen slockande han & sov hela natten..

Å idag har grinandet fortsatt, han vill inte klä sig, inte sitta i vagnen, inte sitta i bilstolen.. Inte ens ha på sig skorna! Bara tjurar! Å jag kan ju säga att hans humör smittar av sig..

Thats life! And im love it!

Vi har iaf vatt inne en runda istan & käka lunch med Malin, sen när vi kom hem så va Lucas eller GrinOlle trötter så nu ligger han o sover midda & jag kikar runt på nätet lite. Har hittat ett jätte fint lektält som jag ska önska till hans 1års dag!


Puss Å Kram


Städar Dag!

Håller på o fixar o trixar här hemma, och försöker få lite ordning..

Har bytat gardiner i vardagsrummet & dammat & plockat, blev väldigt nöjd med gardinbytet, men så måste ju kuddar matcha & gärna duk med, så det är mitt nästa projekt, att rota fram passande sådana!

Lucas han ligger o sover lite midda nu, sen i eftermiddag så ska vi gå ut..
Vi brukar gå ut en gång på förmiddan & en på eftermiddan, men nu har det blivit så himmla kallt, så nu skippar vi förmiddas utgången & kör på eftermiddas utgång ist, är ju en aning varmare då!

Yeeeä..

Ska återgå till städningen nu..

Puss å Kram


Åh NEJ!

För en stund sen så föll vinterns första snö flingor!

Men som tur är så la det sig inte, utan smälte direkt när de kom till marken! Jag vill verkligen inte ha snö nu! Gillar inte det alls, eller jo lite kanske.. Sådär lagom till jul, men inte mer!
Fast det är klart, detta året kan Lucas åka pulka så lite skoj hade det varit.. Ha! Kom nyss på en födelsedagspresent till honom.. En pulka!
De får vi fylla i på önskelistan! :)

Nu på förmiddagen så har Sandra, Alicia & Hugo varit här och busat, och nu ligger Lucas och sover midda, sen när han vaknat så ska vi åka hem till mammsen tänkte jag..

Ska passa på o klippa hans naglar nu när han sover, (får inte göra det i vaket tillstånd)..

Ha en bra day!

Puss Å Kram


Tyst..

Min store pojke är ute o käkar & min lille pojke ligger och sover, och det är så otroligt tyst här hemma.. Känns lite konstigt.. Men skönt också! :)

Idag har jag fått gjort en massa grejer!

Köpt dop present till Felicia..
Lämnat tillbaka en fuskpoolo som jag köpte till Lucas (hittade en snyggare på ett annat ställe)
Köpt ny badrumsmatta + förvaring till Lucas badleksaker..
Köpt ny duk & fönsterträd..
Bytat gardiner i köket & lagt på den nya duken..
Städat badrum (ordentligt! dvs, skurat kakel, badkar osv..)
Bäddat rent i sängarna...
Köpt frimärken så jag kan skicka iväg inbjuningarna till 1års kalaset..
Hämtat paket..

Känns skönt att ha fått gjort så mkt! Och allt tack vare att min älskling kom hem lite tidigare idag, och inte så lite heller redan halv tio! :) (jobbar annars mellan 7-16)

Nu ska jag slå in dop presenterna & skriva sista inbjudningskortet, sen blir det tv:n...

Puss Å Kram


Höst..

Nu har hösten börjat anlända ordentligt, löven faller från träden & kylan börja komma.. Denna veckan har vi haft kanonväder, kallt har det varit men solen har varit uppe så på dagarna har det varit skönt..

Igår när jag o Lucas va ute och gick så tog jag upp en massa löv och kastade i luften, och de tyckte Lucas va jätte spännande, så idag lät jag honom sitta & plocka i löven och lyckan va total! :) Se bild!

Nu väntar jag på mannen, som är iväg o hyr film, Never trust a stanger blir det, hmm tror den hette så, en thriller är det iaf..

Ska tända lite ljus o mysa ner mig i soffan nu!

Puss Å Kram


Helt otroligt!

I hur många dagar som helst så har min lille prins somnat helt själv! Detta har "nästan" ALDRIG hänt förrut! Antingen har han skullat vaggas till söms eller legat i våran säng, det är fantastiskt, å dagarna flyter på bättre nu än någonsin.. Kan vara så att han somnar själv, pga att han nu bara sover en gång om dagen ;) Underbart är vad det är!

Nåja, idag har vi varit ute och gått en runda, och så har vi varit på lekplatsen, har även tittat på "arbetarna" som håller på här ute, eller ja, inte tittat på dom, men tittat på gräsklipparen! Den va väldigt spännande tyckte Luke..

I eftermiddag ska vi nog åka hem till mamma en sväng..

Nu ska jag kika på lite kök... :)

Puss Å Kram


Den där kvällen med stort K!

Det va en lyckad sådan, å skoj hade vi! :) Provade även o spela giutar hero, de va skoj! Känner faktist att jag fastnade lite för det där, så kanske att man ska önska sig det i julklapp?

Men dagen efter, FY FARAOO säger jag bara.. Tur att man inte är ute så ofta å mår som en tonfisk på burk dagen efter, jisses va jag spydde & mådde allmänt skit! Så måndagen idag har varit efterlängtad, idag är allt toppen!

Har precis pakat en massa traderapaket som ska skickas iväg idag, & nu ska jag bara surfa runt lite å ja, städa toaletten också, innan lille herr Persson vaknar..

Puss & Kram


Bion igår..

Ja den va väl sådär, såg Hämden med Mikael Persbrant. Lite dryg, men hyfsat okej. Dock inte värd att gå på bio på, men det är vad jag tycker.. Men det va skönt och komma iväg och göra något bara jag och E, så kvällen kunde inte blivit bättre!

Å lilleman överlevde hos mormor ;) Han lyckades hålla sig vaken tills vi kom och hämtade honom, och hade varit på rätt så bra humör under kvällen, skönt de! Sen när vi kom hem så fick han välling & sen slocknade han på 2 minuter & sov som en prins hela natten! Älskade unge!

Å ikväll är det utgång som gäller :) Ska bli så jäkla skoj! Har längtat efter denna kvällen i flera veckor! Ska ut med Tina, å vi har inte varit ute tillsammans på, hmmm 18 månader?! Först blev jag gravid, & sen blev hon gravid, och nu är ingen gravid så nu så! Kvällen med stort K :)

Ska slappa lite & samla krafter inför kwällen..

Puss & Kram


Trötter

Nu ligger lilleman & sover midda, hade hoppats på och kunna hålla honom vaken en stund till, så han sov lite senare idag, men det va en bluff! Han va dödstrött & slocknade på 2 minuter efter att jag lagt honom i sängen.
Min lilla trötter! <3 

Jag & E ska på bio ikväll, så lilleman ska vara hos mormor, vill inte att han ska somna där, eftersom att vi ska hämta honom ikväll, så är det smidigare om han somnar när vi kommit hem, men njaaaa vi får väl se hur det går.. Känner jag honom rätt så kommer det va lite små tjurigt & jävligt sådär framåt halv åtta tiden, men ja, dom får kämpa helt enkelt ;)

Nu ska jag diska lite, och sen ska jag leta upp en outfit inför kvällen!

Puss Å Kram

9.15

Njuter!

Nu i ca 2 veckors tid så har inte vi stigit ur sängen förens efter 8 på morrnarna! Vi har vaknat allt mellan 8.15 & 10.00 & det är så himla skönt!
Lucas har ALDRIG sovit så bra som han gör nu, och det är helt underbart, kanske är det för att han bara sover en gång om dagen nu? Å jag bara njuter... :)

Nu ligger han o pysslar med mitt smyckeskrin, (fick precis tömma det för han lyckades öppna det), och jag ska fixa lite frulle, sen blir det ut och gå, och till lekplatsen.

Puss & Kram


RSS 2.0