En aning trött..

Och hungrig, så jag o elsklingen har lagt in en beställning på onlinepizza.se kl 16.15 levereras maten :)

Lilleman ligger o sover igen, tog tempen strax efter ett och då hade han 38,5 så de fick bli lite panodil, hoppas att han e feberfri sen när han vaknar, och pigg såklart!

Ska kika lite tradera nu..

31/1

Idag händer det inte mycke hemma hos oss, lilleman är sjuk, feber & kräkningar så han ligger och sover, har sovit nästan hela förmiddan, men bara bra det så blir han kanske frisk snabbare!

Ska ju på ultraljud imorgon så bara hoppas att han hunnit friskna till tills dess, om inte annat så får vi skjuta lite på det, inte hela världen ju..

Sitter och spanar lite barnrumsinredning, så mycket fint det finns!

Några favoriter... (bilderna är klickbara)




 

 


Oj va denna dagen gått fort!

Uppe vid halv nio, sen for jag iväg med syrran och kollade på hennes blivande gymnasieskola.

Hemma vid lunch, sen for E iväg en sväng, jag och lilleman gick ut men vände nästan lika snabbt igen det blåste sååå kallt :(

Sen kom E hem igen, och med sig hade han en radiostyrd bil! :) Två glada killar lekte med den medans jag lagade mat, TACCOS. Efter det gjorde jag en äppelkaka :) Mummsfillibabba!

Och sen blev det bad & mys med lilleman, och nu är han precis lagd i sängen.

Snart blir det dusch och mys för oss med, och så TRE KRONOR såklart ;)

Full rulle hela dagen, kanske därför som den gått så fort! ;)

Nåja, ska avsluta nu & vara lite social!

Puss


Klaaaaaaant!

Höll på och städa toaletten, satte AJAX flaskan på golvet (utan kork på), tänkte för mig själv "sätter den en bit bort så jag inte stöter till den" och VIPS vad händer?! Stötte till den & fick ajax på hela golvet...great! Golvet blev rent iaf ;)

Tar mig en kaffepaus nu, ska snart vika in lite tvätt & fixa lite medans lilleman sover...

På tal om annat, har kikat efter tapet till lillemans rum & har nu hittat en favorit (se bild). Tanken är att ha den som fondvägg & de andre väggarna i vitt. Rummet ska gå i vitt, grönt & blått!






Smidig förvaring, köksskåp från ikea, snyggt, praktiskt & enkelt den här ideèn snor vi!




Snart är kl 20.00

Och då börjar familjen annorlunda, och det SKA jag se i lugn och ro (förhoppningsvis)
Lilleman sover och jag HOPPAS att han inte vaknar ikväll!

Och efter det så är det spårlöst & det får man ju heller inte missa!

Ska puss på min man nu, i väntan på att kl ska slå 20.00!


Pustar ut!

Vi har haft en fullspäckad förmidda! Sov till 8.30, ut med hunden en långrunda, in och äta frukost & busa, diska ett helt BERG med disk, busa lite till, bädda sängarna, midda och sen en runda till med hunden. Och nu e det vilotajm, lilleman har redan slocknat, det tar på krafterna och passa hund ;)

Det är så roligt och Pappi här, det ända jobbiga är när vi ska ut, Lilleman bråkar rätt så bra när man ska klä på honom, springer iväg och bara krånglar så det är ett helt företag när vi ska ut..

Men idag gjorde jag det lätt för mig, tog på honom tjocktröja & jacka, mössa, vantar. Struntade i skor. Och satte honom i vagnen med en tjock filt över ben & fötter. Det gick smidigare än å kränga på overallen och stövlarna!

Nu ska jag kika på tapeter till huset. Puss




Huuuujedamig!

Lilleman har varit ovanligt tjatig i förmiddas, säger samma sak om och om och om IGEN! Å man tröttnar ju en aning, suck.. Men nu ligger han iaf och sover midda så nu e det tyst och lugn ett tag, sen när han vaknar är han säkert på bättre humör, brukar vara så iaf.

I eftermddag så ska vi träffa My & Tobias. Ska åka hem till Mys mormor och fika. Va typ 14år sen jag träffade hennes mormor så det ska bli jätte roligt! Sen ska vi åka och kika på HUUUUSET :) Nu har fönsterna kommit  och 10 av dem har kommit på plats så nu börjar det likna nått!

Ska slänga på mig lite smink nu så man ser ut som en människa!

Fredag!

Ja då va det fredag igen, skönt med helg, och ha mannen hemma!

Och imorgon kommer en efterlängtad Pappi (min brors hund) till oss och skall stanna här i nästan en vecka! Så det blir en vecka med, gos, lek & lååååånga prommenader :) Härligt!
Och jag vet en som kommer vara överlycklig över att ha en alldeles egen BOOOWE här :)

Idag har vi tillbringat förmiddagen på förskolan, och nu ligger lilleman och ska sova, tror han redan somnat, för han va rätt slut efter timmarna där.. Snart ska jag städa lite, eller rättare sagt diska & plocka undan lite, men först kolla facebook!

Puss Hej!

Kass bloggare..

Blir det emellan åt.. Tiden bara springer iväg och bloggen är ju inte direkt nån prio 1 här..
Nåja..

Lilleman ligger o ska sova nu, och jag sitter här med en chips skål o cola! Perfa lunch :) Mannen har fått ge sig ut o skotta, så honom ser jag inte på flera flera timmar.. suck.. Men efter att Lilleman sovit klart så packar vi ihop oss och åker till mammsen och fördriver lite tid..

Helt otroligt vilken vinter vi har fått, har haft snö nu i snart 3 månader, brukar aldrig ligga såååå länge, tycker dock att det är dax för snön o smälta bort, och våren kan komma hit ist! Älskar våren!

Nu ska jag surfa vidare!

Puss

Suck...

Bad day idag känns det som.. Och ingen aning om varför? Hormoner? Antar det ;)

Snart kommer Titti & Felicia på kaffe, bus och tjöt, efter det kanske dagen blir bättre.

Pussss


RSS 2.0