Så underbart

Nattade Lucas precis, och som vanligt vill han ju gärna att man vaggar honom i famnen till söms, men idag la jag honom på rygg mot mig, och så la vi oss i sängen, jag klappade hans små goa fötter och han föll i sömn efter ca 3minuter! Så underbart det var.. Det va bra längesen som han somnade så på någon av oss, så jag var allt bra stolt! :) Får prova detta imorgon kväll med! Kanske nya nattnings tekniken? Man kan ju alltid hoppas iaf.. För det börjar bli en aning tungt o vagga klumpen ;)

Idag så har Tina varit här, och jag slängde ihop en kladdkaka till oss som vi mumsade på till kaffet! Å ja, det va verkligen KLADDkaka, tog ut den lite för tidigt ur ugnen så den blev bra kladdig.

Efter att Tina gått hemmåt, så drog jag igång med en massa städning! Fick syn på våra persienner i vardagsrummet som inte va så dammfria! Men nu så är dom det, och blommorna omplacerade i nya krukor, tv-bänken dammad & filmer o cd-skivor bort plockade + att jag satte upp hörnskydd på den, så nu är den "barnsäkrad"... Fortsättning med städ projektet imorgon!

De va allt för ikväll, nu blir det slappe & tv!

Till Mimmi Gumman: Ja vi ska bygga hus :) Lägger förmodligen grunden detta år, åsså blir det resning nästa, så det kommer ta ett litet tag, men den som väntar på nått gott.. Väntar aldrig förlänge ;) 


God morning solstråle!

Vilket tråkigt väder o vakna upp till! Grått trist å dimmigt :( Tur man har en liten solstråle som skiner som en sol när han vaknar :) Så alla ni som undrar vart solen är! Den är hos mig ;)

Idag kommer Tina över & gör oss sällskap, får se om vädret bättra sig, för då tar vi nog en promenix med!

Å vi tittade igenom ritningarna igår, är verkligen supernöjd med dom! Nu vill man ju bara ha huset färdigt så man kan flytta in! Fasiken så skönt det ska bli!

Nu vill min lille solstråle ha lite sällskap.. Så bye bye!

Puss Å Kram


Väntar på min "man"

Har precis nattat min lille prins.. Sitter och kollar lite på internet nu och väntar på att Emil ska komma hem, han är iväg och hämtar ritningarna till huset, så dom ska vi spana på sen :) LÄNGTAR! Fast ännu mer längtar jag tills huset är färdigt och vi kan flytta in!

40minuter kvar nu, sen börjar ANNA ANKA söker assistant.. Hmm assistant? heter det så? assistant, assistent? assi? Nä nu blir jag förvirrad!!

Puss Å Kram


Sugen på ngt gott

men kan inte komma på, på vad? Chokladmuffins? Ja tack, glass? Hmm ja tack :) Pizza? Åh ja! Pommes med vitlöksås? JA! chips & dipp? Självklart!
Är ju sugen på allt!! Hmmm.. Har ju givetvist inte allt hemma så kommer ju inte frossa i mig allt det! Men nått får det allt bli! :) Lite små irriterande när man sitter och är sugen på ngt gott, men så kommer man inte på vad det är som man är sugen på, och sen när man börja tänka till lite så upptäcker man att man e sugen på allt!
Kanske är det så att jag är hungrig??? Haha.. Så är det nog, för mycket till middag blev det inte idag.. Jaja får ta och spisa till ngt nu!

Puss Å Kram

Svårt att sova..

Middagen intagen och nu har Lucas somnat, men så svårt det ska vara och somna själv, ligger och brötar som tusan isängen och rätt va det är så blir han vansinnig och skriker som en galning! Efter typ 3sek så tystar han igen och så brötar han på lite till och så vips så blir det skrik igen, å sådär håller det på, men somnar gör han då inte.. Han blir bara argare och argare.. Enda sättet är att vagga honom till sömns, då somnar han på 5minuter.. WAY???

Nåja, sover gör han nu iaf, och här sitter jag. Idag har vi varit hos gammelmormor och hälsat på, å det va uppskattat! Som vanligt! :)
Nu ska jag snart ta tag i disken, och så ska jag städa toaletten hade jag tänkt. Sen ska vi träffa Tina, dricka kaffe o snacka skit! :) De gillar vi! :) 

                                                                 Mitt Allt! Älskar Dig!


Piggelin!

Har sovit så gott inatt! Lucas gubben somnade 19.15 igår, och sov HELA natten.. Så underbart skönt och få sova ut! Hoppas det håller i sig :) Han sover ju bra annars också, men han vaknar ju ca 2ggr per natt och vill äta, så det blir ju en liten störning i nattsömnen..
Och eftersom att jag va så pigg när jag vaknade så bakad jag scones till mig och älsklingen! Det va superlängesen man gjorde det.. :)

Idag ska vi iväg på dop, systeryster ska konfimera sig och då måste hon döpa sig först, så det blir ett litet diskret dop, sen smörgåstårta o kaffe efter det, ska bli gott!

Tjingeling!

Puss Å Kram


Målar om köket

Japp det är vad vi pysslar med nu, eller ja inte precis nu, första målningen är gjord, så nu pausar vi lite innan vi drar över det en gång till.
Hade vitt i köket innan, men det va rätt så fläckigt och skavt, så nu blir det cream färgat och snyggt! :)

Sen ikväll så blir det nog pizza och gotte, lördag idag ju :) Å en prommenad ska vi nog se till och hinna med!
Ja, det är så min dag kommer se ut!

Gjorde föresten nytt försök med vällingen igår, å ja, det gick lite bättre, nu drack han lite av det iaf.. Så det är bara o testa vidare och se om han börjar tycka om det så småning om.. Annars får vi testa en annan sort.

De va allt för stunden, återkommer kanske senare!

Puss Å Kram

Välling

Lucas har börjat äta 2gånger på natten nu, så igår när jag va iväg och handlade så köpte jag välling, tänkte att han kunde börja få det på kvällen så han blir mätt och kan sova bra! Köpte sempers havre välling från 6mån.

Kom hem och kl började dra ihop sig för läggning, så jag blandade en skvätt, och gav honom, men usch å fyy vad han tyckte det va ÄCKLIGT! Å jag smakade på det, å det va lixom rätt tjockt & grynigt..

Ska det va så? Finns det någon välling mer finmald och inte så gryning? Något tips? När jag blandade den så gjorde jag precis som det stod på kartongen, så rätt mått fick jag!

Puss Å Kram


Blåser det?

Det blåser för ovanligheternas skull här på B-gård ;) Tycker förtusan att det blåser här ute jämt och ständigt! *suck* Inte skoj och vara ut då :(

Men en liten runda har vi ändå varit ute, och en liten runda är bättre än ingen alls! ;)

Lucas gubben har fått gunga lite, han gungade igår för förstagången på lekplatsen och tyckte det va jätte roligt, eller ja, han va nöjd & hade ett sött leende på läpparna iaf ;) Å idag va han lika nöjd, så jag tror nog allt att han gillar det :)

Blir härligt när sommaren kommer och man kan ta med sig lite fika, en filt & gå ut och sätta sig vid lekplatsen å bara mysa! Det ser vi fram emot!

Å jag har precis ätit korvstroganoff med halv kokt ris, gotte va de! Men hade vatt ännu goare om jag hade haft ro och vänta tills riset blivit färdigt.. haha..

Det är väl vad som hänt en sålänge denna dagen.. Får väl se vad som händer resten av the day!

Kom på vad jag ska roa mig med nu! Jag ska ta mej en snus åsså ska jag fixa och trixa lite med bloggen, ändra färg utseende osv! De kör vi på!

Puss Å Kram

...

Då sitter man här igen, skulle igentligen ha diskat, men har ingen ORK alls till det.

Lucas ligger och vilar, och det känns som att jag med skulle behöva det, men jag har ingen ro till o lägga mig :( Det har nästan alltid varit så med mig, jag har jätte svårt för att lägga mig och "vila" en stund, lägger jag mig, och jag somnar så vet jag att om ca: en halv timma när Lucas vaknar, då precis kommer jag att ha somnat sådär gott, åsså blir jag väckt! Å då är jag ingen rolig att ha med o göra + att jag kommer vara 1000gånger tröttare då än nu!.. Sådärför skippar vi vilandet! :)

Sen när Emil kommer hem så ska jag ta och åka å hämta ett paket som kommit till mig, eller inte till mig, utan såklart till Lucas, från GOBOKEN ska bli spännande och se vad det innehåller denna gången :)
Sen efter det så tror jag att jag ska ta å åka en sväng till Harplinge, och kolla när syrran ska rida, hoppning idag så det är ju lite spännande! Å som ni kanske förstår så har min "början till förkylning" försvunnit, och jag känner mig bättre i halsen! TOPPEN TOPPEN!

Puss Å Kram




...

Godmorgon.

Vaknade tidigt idag, väldigt tidigt! 05.40, gick dock inte upp då, men va vaken en halv timma med Lucas innan vi somnade om igen.. Gott!

Idag blir det en lugn hemma dag, jag har fått ont i halsen & känner mig lite små förkyld.. Hoppas Hoppas att det inte bryter ut, hatar å vara sjuk!

Blir en promenad sen innan middag, så man får lite frisk luft :)

Puss Å Kram


Ett mycket bra ordspåk:

:::Handling säger mer än ord:::


...

Hej & Hallå!

Har haft en heldag med Tina idag, varit på ett ärende, kikat runt istan, fikat, och såklart snackat en massa skit ;) Det är så skönt nu när hon är hemma iväntan på bebisen, så fler såna här dagar kommer det att bli! Å det bästa med allt är ju att vi bor så nära varandra så det är bara till o smita över ;)

Nu börjar tröttheten smyga sig på, så funderar på o brygga en kopp kanske? Å surfa runt lite och bara njuta av lugnet (Emil & Lucas ligger & vilar) Underbart!

Pusss Å Kraam

...

Sitter & funderar på om man ska brygga sig en kopp kaffe, eller be Emil göra det kanske?, jag ber han, så slipper jag :)

Lucas gubben ligger och sover, somnade vid kvart i 11 så har sovit en stund nu, men jag hoppas att han kan sova en timma till iaf, för sen ska vi iväg på namngivningskalas å då vill vi ha en pigg & glad bebis med oss :)

Det blev hyr film igår, såg wrong turn 3.. Har sett 1:an & 2:an med så kände ju ett litet måste och se 3:an, men den va väldigt lik dom andre, så njaaaaa.. en 3:a av 5 stjärnor kan jag väl ge den!

Måste på dass..  ;)

Puss Å Kram


...

Sitter & funderar på om man ska brygga sig en kopp kaffe, eller be Emil göra det kanske?, jag ber han, så slipper jag :)

Lucas gubben ligger och sover, somnade vid kvart i 11 så har sovit en stund nu, men jag hoppas att han kan sova en timma till iaf, för sen ska vi iväg på namngivningskalas å då vill vi ha en pigg & glad bebis med oss :)

Det blev hyr film igår, såg wrong turn 3.. Har sett 1:an & 2:an med så kände ju ett litet måste och se 3:an, men den va väldigt lik dom andre, så njaaaaa.. en 3:a av 5 stjärnor kan jag väl ge den!

Måste på dass..  ;)

Puss Å Kram


...

Lite bilder från veckan

Fikar på fruktpurè




Fullt ös i gåstolen!




Inspekterar sin nya leksak..




Ute på promenad med Pappi




...

Tråkiga, trista, gråa dag.. Har ju varit bortskämd och fått strålande sol hela veckan, så vi har varit ute varje dag, och njutit! Men inte idag, så idag får det bli en inne-mysa-dag, och det är ju inte så dumt det heller ;-)

Leksakerna som inhandlades igår har varit mycket uppskattade! Dock åker dom i golvet då och då, så det blir en hel del, plocka upp =)

Sitter just nu och funderar på om det finns någon bra film som man skulle kunnat hyra o glo på ikväll.. Hmmm.. får nog bli ett besök på www.hemmakvall.se

Puss Å Kram

...

De blev ingen Malin & Tindra träff idag :( För Snich Malin har dragit på sig en förkylning, men det kommer fler dagar! Krya på dig :)

Hur som haver, skulle ju iväg för å köpa present till namngivningen & nån leksak till Lucas, slutade med att jag kom hem med:
2 aktivitetsleksaker som man sätter framför barnstolen, så spelar dom musik osv.
En prasslande blomma, som har fått pryda hans säng :)
3st bodys 2 randiga i härliga vårfärger & en med lilleskutt.
Ett par byxor.
Skor.
Nappar (som givetvis matchar kläderna)
Och så en present till namngivningen!

Är på toppen humör nu när jag shoppat! :)

Nu ligger lilleman och sover, och jag har kikat runt lite på internet.. Ska snart dra igång med lite städning & så hoppas jag att vi får tvättid idag, så vi kan tvätta!

Puss Å Kram


...

Hellu!
Strålande solsken även denna dag, kan det bli bättre? NEJ! Hoppas bara att min trötthet snart lämnar mig, så jag får plats för lite energi.. Allt är väldigt tungt o jobbigt när man är trött..

Planer för dagen:
Träffa Malin & Tindra. Hitta present till Viilja ( ska på namngivningskalas på söndag), hitta någon aktivitetstavla eller nån leksak med ljud, musik, till Lucas, Ringa BVC och eventuellt få komma dit, för Lucas har fått nageltrång på stortån, Igår hade han ont som tusan i den, idag har jag inte märkt av något än..

Hmm ja det är väl det vi ska börja denna dagen med..

Puss Å Kram

...

Då va man hemma igen efter en härlig promenad i solen, med Pappi & Lucas. Sitter nu och kollar när Lucas far omkring i sin gåstol & skriker eeeeeehjjj! Haha..

Hmmm undra om det finns någon tvätttid idag, det börjar snart "poppa" ut tvätt ur tvättkorgen, Å det GILLAR VI INTE! Får springa ner o kolla sen.. (Tänk om man hade haft manskin i lgh, så skönt det hade varit). Men det har man ju inte, så det är bara o gilla läget!

Nu va det inte roligt i gåstolen längre.. Så nu blir det skriiiiik! Dax å sluta här...

Puss Å Kram


...

Uppe med tuppen!

Lucas ville göra morgon väldigt tidigt idag, han började nog redan hmm halv sex... Men ikke att jag stiger upp så tidigt! Lyckades få honom och somna om, o fick sova nån timma till, sen vart det bara o gå upp, så han blev nöjd.

Nu har vi precis ätit lite frukost, Lucas sitter i gungan & tittar på Cartoon Network =) Han blir snart trött igen så då lägger vi oss en stund till. =)

Ser ut att bli en fin dag idag med, ska åka hem till brossan sen vid middagstid och ta en långpromenad med hans hund, härligt!

Puss Å Kram


...

Vilken natt! Lucas fick ju 5månaders varccinationen igår, och det satte sina spår inatt ska jag säga! Han har nog vaknat varannan timma och bara skrikit! Tog honom i famnen en stund och han somnade om, sen gick det nån timma igen och så vart det likadant.. Stackaren, lika gnälligt är det nu, och lite temp hade han med så han har fått en supp, så framåt eftermiddagen så hoppas jag att han är som vanligt igen.. Tur att man inte vaccineras så ofta!

Nu sitter han i sin gungar och softar, och jag ska lägga mig på soffan och vila en stund..

Puss Å Kram

...

Puuuhuuu.. Tröttheten börjar smyga sig på nu såhär framåt kvällen.. Har haft en kanon dag idag, varit ute i solen en massa å varit på BVC.. Nu står vågen på 8725g & längden 69cm! Stor pojke :-)

Å den store pojken han har redan slocknat för kvällen, helt slut var han.. Så nu blir det bara en massa mys med Emil, tv, svenska ostkrokar & påskmust! =)

Bye bye!

...

Gröten intagen, bebis tvättad & påklädd, å jag nästan klar.. Nu inväntar vi bara att kl skall bli halv tolv, så vi kan gå ut o ta en promenad innan BVC besöket. SOLSKEN idag med ju! Underbart!

Puss O Kram

...

Nä om man skulle ta sig i kragen och börja blogga igen, är ju världssämst på och uppdatera.. Jag gör ett försök så får vi se hur det går, annars lägger jag ner!

Vad står på tapeten idag då?

BVC besök kl 13.00, Lilleman ska få sin 5månaders vaccination, och så blir det såklart vägning & mätning.. Ska bli spännande å se hur mycket han gått upp i både kg & cm. Va ju 1månad sen vi var där sist..

Sen funderar jag lite på om man skulle ta sig till plantagen & inhandla lite blommor till balkongen, eller är det för kallt och plantera nu? Hmmm.. Började nämligen städningen av balkongen igår, så nu vill man ju ha lite blommor och shit där ute med för att få den där rätta känslan ;-)

Nu är kaffet klart, så jag ska ta mig en kopp innan jag ger mig på disken!

Puss Å Kram

Den 11/4 kl 21.09 så föddes Elina 3315g och 47cm lång. Stort GRATTIS!! till en saknad vän som bor alldeles för lång bort!





RSS 2.0