...

Tröttare än tröttast! Nu har jag kommit in i en sån härlig tröttperiod.. Igår så steg jag upp vid sex (började jobba kl 7) Hela dagen igår så var jag som en levande zoombie, höll ärligtalat på att somna i bilen på vägen hem...

Väl hemma så stupade jag i sängen & vaknade två timmar senare! Fortfarande trött men tvingade mig upp, lagade lite mat sen blev det tv:n sen underbara sängen igen!

Nu ska jag snart pysa iväg i jakt efter present till Emil.. Han fyller år på tisdag. Sen blir det jobb.. Kramis

...

MIN GRANNE HAR DAMP! Går som en jävla ELEFANT i golvet, jävla klumpfot! Får huvudvärk av det!! Det är störande som fan!! Usch!!!!! Ååå Fyyyy!!!

Sitter & väntar på Emil nu, vi ska åka till HFAB & skriva på kontraktet på lägenheten =) Längtar tills den 1 Juli då vi får flytta in =)

Hinner inte skriva mer nu, för nu ska golvmoppen fram! (Bank i taket) Haahaa...



...

ÄNTLIGEN TISDAG & jag är världens lyckligaste! Vi ska få en liten pojke! =) Helt underbart & äntligen få se honom!

Och inte nog med det! Vi fick lgh här på B-gård! =) Så den 1Juli blir det flytt! Kan det bli bättre?


Är Världens Lyckligaste!

                                                                                              Luke <3



...

Magen  <3


...

Gookwäll! Har precis kommit hem från jobbet, softar lite vid datorn en stund sen dax för lite fix..

Var ju på Liseberg igår, fasen vilken tur vi hade med vädret! När vi åkte upp så öste regnet ner, sen när vi var framme så vart det bara moln på himmlen! Sen kom solen & sen va det moln igen! Men inget regn! Lyckat! Å jag & Sassa lyckades kamma hem en stjärnvinst med 2kg CHOKLAD! =) Gotte!

Kvällens Schema:
*Hänga & vika in den rena tvätten..
*Diska
*Äta
*Duscha
*23.10 Repris av Grannfejden..
*Sen Sussa..


                                                                                                  Bildbevis ;-)



Hittade En Rolig Hatt Som Jag Var Tvungen & Testa!



Brillorna På Pandavision... Läckra!


LISEBERG!

Liseberg Here Wee Come!



...

Så Här Bidde SmörgåsTårtan Som Jag Slängde Ihop Igår! Å Den Var Lika God Som Den Ser ut =)


...

Nu är det bättre! Har druckit en massa citronvatten & cola! Men imorgon är det säkert samma visa igen..

Har varit iväg & handlat, ska göra smörgåstårta! Har redan gjort bottnen men ska pynta den lite senare, de ska bli mumma!

Imorgon blir det Liseberg med systeryster! Ser framemot det jätte mycket! Synd bara att hon inte vågar åka så mycket! Men kanske lyckas övertala henne till nån hihi..




...

Ont de gör ont!!! Vaknade klockan 5 idag, (typisk ledig idag) kände direkt vad som var på gång! URINVÄGSINFEKTION igen! =(

Det är fruktansvärt!
Har hävt i mig citronvatten nu, hoppas kunna kissa ut bakterierna så jag slipper ränna till läkaren.. Alltså det här är en pest för mig! Jag lider verkligen av ständiga UVI, börja tröttna på det här nu!

Men jag måste erkänna att jag har faktist börjat vänja mig vid det, har ju haft det i så många år nu.. Börjar bli vardagsmat för mig ;-)

Ska fylla på glaset nu å svepa ett par till, medans jag spelar spindelharan... Uppdaterar senare...

...

Åååå vad jag väntar! Väntar på svar från HFAB om vi får den där lgn som vi var & tittade på eller inte... Å väntar på att det ska bli Tisdag 26 maj! Ultraljud då ju!!! =) Spännande! Men det känns som en evig väntan!

Har jobbat idag & har nästan precis bara kommit hem, ska snart ta & dammsuga & diska, funderar också på om jag ska tvätta, men kanske gör det i morgon ist.. Är ledig då ju!

Å Varsegod Malin, Här Kommer En MagBild Från Vecka 14 (tror jag).. Jag Har Varit Lat & Inte Laddat Kamera Batterierna Än Men Ska Göra De & Då Kommer Fler Bilder.. (För nu växer de så det knakar ;-)



...

Jävla trägårdsarbetare! & Jävla hantverkare! Blev väckt idag av att två personer står och tjötar nedanför mitt fönster, bla, bla bla... Går upp & tittar & då är det några trägårdsarbetare som håller på & räffsar & grejar här på gården.. Men dom kan väl för fan visa hänsyn!!!! Klockan var inte mer än 8! Man kan ju tänka på tonen vid det tidpunkten!

Strax efter det så har det satt igång ett jävla bankande i trappan!!! Det bankar & bankar & bankar!! Blir snart galen på dem! Tur att man inte jobbat natt!! Fy sjutton!

Igår så var jag & Emiil & kollade på en lägenhet, precis rakt över gården! Jätte fin var den.. Så jag ska ta & ringa till uthyrningen nu & tacka ja till den! Vi är fem st som har fått komma & titta, sen vet jag inte riktigt hur dom väljer vem som ska få den eller ej, men har hört att om man ska ha barn så har man för tur! =) Biig smile!

Såja nu satte en borrmaskin igång med! Underbart så här på morgonkvisten!

...

Min hals! Har jätte ont i den, känns som jag har svalt ett bowlingklot med taggtråd.. Fasiken om jag ska bli förkyld nu, vill inte vill inte vill inte! Får proppa i mig en massa vitlök & vitaminer & hoppas det försvinner!

Kvällen igår var jätte rolig! Även om jag var den enda som var nykter! Hade klart haft ännu roligare om man inte varit det!

Kom dit vid sju, då hade M sin familj & släkt där + jag & två till från jobbet.. Sen pös släkten hem sisådär vid nio halv tio, då kommer M:s bror med kompisar typ 13st killar i åldrarna 17-20 skulle jag gissa på...Å alla från Harplinge!

De roliga med detta är att nästan alla av dom här killarna har äldre syskon, i min ålder så dessa va ju miniatyrer av sina storebröder!

Sen pös killarna in till stan vid halv tolv tiden å vi "gamlingar" satt kvar till typ halv ett, sen skjutsade jag in dem till stan & sen for jag hem till min säng!

Nu blir`re frukost! Kram & Puss

...

Snart kalas & utgång! Yiiipiii!

Synd bara att man inte kan dricka annat än saft ;-) Å cola ;-)

Ska hem till en jobbarkompis till mig, som nyss klarat sin utbildning till tandsköterska, blir lite mat & prat & sånt där & sen vidare in till stora staden!

Ska bli superkul & komma ut lite! Börja tröttna på och bara sitta här hemma & ruttna på helgerna! Bye...


...

Tjing! Nu har jag precis kommit hem, efter att ha vatt på loppis med syrran, men gud vad folk är GAMIGA!!! gick ju knappt och komma fram vid borden & se vad där fanns för nått! Stod en massa feta tjocka kärringar & brötade & röjde bland allt! Haha.. Men två fynd blev det iaf.. En silverbricka som jag tänkte använda som kakfat! Och 2st glas ljusstakar för 5kr/st billigt & bra!


...

Shopping & Depp! Så har min helg sett ut..

Var uppe i Kungsbacka i Lördags och köpte barnvagn & bilbarnstol! Lite tidigt men hittade dem på Blocket och gillade dem skarpt så kunde inte låta bli å köpa =)

Har hittat bil också, som vi blir ägare till i veckan.. En volvo v40 -02:a. Har även en lägenhet på G.. Blev inte den fyran som vi hittade, utan eventuellt en 3:a.. En jätte fin sådan!

Och även fast allt har flytit på så här bra så känner jag ingen glädje alls, skäms nästan och skriva det, men jag är inte glad för fem öre! Igår bara rann tårarna ner för kinderna, å varför vet jag inte! Kanske har det blivit för mycket på en gång?
Hatar och känna & må såhär!!





...

Vill flytta!! Söker lgh för fullt men det är skit svårt och få ngn.. Hittade en 4:a på blocket nu, som Emil skulle ringa på, håller tummarna för den!

Fatta att det är svårt och få lgh! Har sökt 14st via HFAB men det är helt värdelöst, de som ligger på poängplats 10 ligger på 1600-2500 poäng!! Å jag har bara 400! Så har ju ingen chans! Bara på Andersberg, för de som ligger på plats nr 10 i poäng där ligger runt 100-400... Men vem vill bo där?? Jag hade då aldrig velat det, hade inte ens vågat mig ut där!! Usch!!!

Ska snart dra igång med en liten stor städning ;-) & Vänta på att Emil ska ringa, hoppas han har fått positivt svar angående lgh!! Sen är det laga mat dax & sen blir det jobbe ikväll!

Ha en bra dag ellesammans! Puss

Utmanad

Jag blev utmanad av Emilie!

Tre saker som alltid finns i min/mitt

Kylskåp
: Ketchup, smör, mjölk
Frys: Grönsaker, bröd, frysklaffar.. ;-)
Skafferi: Pulvermos, oboy, knäckebröd
Handväska: Snus, mobil, plånbok
Sminkväska: Kajal, mascara, rouge...
Badrumshylla(skåp): Tandborste, tandkräm, parfym
Förråd: Bildäck, tv-bänk & en massa dörrar (ska igentligen vara i lgh men dom är bara ivägen!)
Hjärna: Me, Myself and I
Jackficka: Hmm brukar inte ha ngt där, möjligtvis lipsyl.. Å nycklarna kanske..
Kryddskåp: Salt, peppar, aromat
Barskåp: Har inget =(
Köksbänk: Kaffebryggare, diskställ, å en "vas" med stekspade,slev & lite annat shit!

JAG UTMANAR:
MALIN

RSS 2.0