...

KAN SJÄLV! =)





...

Min lille lille kille, Jag lider verkligen med honom, han är fortfarande förkyld, skiten vägrar ju försvinna!! Men ifs så har han "bara" haft det i 3 dagar, så man får väl ge det lite tid! Igår så kom Adde som en räddande ängel med Näsdroppar till honom, så inatt fick vi mycket mer sömn än vi fått dom andre två nätterna, å det behövdes kan jag säga!

Åå Idag ska jag till MVC, ska lämna cellprov.. Första gången! Känns en aning nervöst faktist, men det ska nog gå fin fint...

Ska lägga upp lite bilder nu tänkte jag! Ha en bra day! Puss

...

Maten igår blev KANON!!! Så den grytan blir det fler gånger!!! =) Testa vettja =)

Ååå min lille lille Lucas! Han har haft en så tuff natt.. (å jag med såklart) Han är förkyld, och som vanligt med förkylningar så är det som värst när man ska sova =( Åå varje gång han lyckats slumra till så helt plötsligt så får han knappt nån luft genom snoken, Å då vaknar han upp med stora ögon å ser aldeles förtvivlad ut =(
Nu verkar det som att det börja lätta lite, så jag hoppas det är på bättringsvägen, men fy bubblan vad ont det gör i en, önskar att jag kunde få det ist!!

Nu ska jag dricka opp kaffet å sen ska Luke få en skvätt ersättning, å sen börjar DAGEN! Yiiiippii.. Eller inte!?

...

Passar på o bloggar lite, medans Lucas sover.. Han brukar vara en höjdare på och vakna när jag precis satt mig vid datorn! Får se hur det går denna gången..

Snart ska jag börja med middagen, det blir kyckling gryta med ris! Hittade receptet på internet, å grytan verkar himla lätt å göra, så får hoppas att den smakar gott med! (Å NEJ, jag har inte börjat äta kyckling! Men man kan faktist pilla bort bitarna)

Lägger upp receptet här:

Ingredienser för 4 port.

150 gram  champinjoner, färska

1 st  röd paprika

400 gram  kycklingfilé(er)

 

2 msk  Milda Culinesse

2,5 dl  Milda mat extra 4%

1 tsk  dragon, torkad

Tillagning

1.     Skölj och skär champinjoner i kvartar, i mindre bitar.

2. Skär kycklingen i portionsbitar och bryn dem tillsammans med champinjoner och paprika i Milda Culinesse.

3. Tillsätt Milda mat extra och tillsätt dragon, salt och peppar. Låt sjuda under omrörning 3 minuter.


Det står att man ska servera med PASTA, men jag tänkte prova med ris!

Dax att inta min posion! Fortsättning följer....


...

Dax för uppdatering! Jag måste erkänna att jag verkligen är en höjdare på att blogga! Eller hur? ;-) Haha..

Just nu så sitter jag o väntar på Malin o Viilja som ska komma å fika, å Lucas han tar sig en liten tupplur under handduken ;-) Han älskar å sova med en handduk över huvvet!?!

Å ikväll ska vi iväg på dopmöte, å träffa prällen som ska döpa Lucas..

Så nu vaknar lillprinsen! Bye soooooo looooong...

...

Äntligen funkar internet! De har varit super segt nu i ett par dagar, men nu så funkar det prima igen!

Åsså var vi inne på en ny vecka igen! Och ny månad med! Den 10 feb så blir lilleman 3 månader! Tiden går så otroligt snabbt! Men så roligt det är nu när han lär sig nya saker, dag för dag.. Igår tillexempel så babblade han på som aldrig förr, vi låg på madrassen på golvet å hade ett riktigt samtal med varandra.. haha..  =)

Undra vad denna dagen bjuder på.. Lilleman sover förtillfället, å storeman stack iväg på lite ärende, och här sitter jag, ensam & övergiven ;-) Och funderar på om jag ska ta en dusch.. Ja de ska jag nog göra! Tjing!

Puss


RSS 2.0