Påsk ris..

Sitter & funderar på om man kan hitta ris här på B-gård nånstans, förra året snodde jag hemma hos mamma, kanske får bli det i år med.. Men när sätter man in påsk riset?


Dagen har bara flugit iväg för oss, inte för att vi har gjort ngt spec, så jag förstår inte varför d gått så fort, men skönt d iaf.. Nu ser jag att kl närmar sig halv åtta så nu blir det halv åtta hos mig!

Ha en bra kväll!25/3

Lilleman sover och det borde jag igentligen med göra, är trött som ett as, men kommer inte till ro och sova på dagarna, natten har bestått av flera uppvaknande, då lilleman har tänder på g och sover oroligt :( Gääsp....

Nu har solen tittat fram, så i eftermidda får det bli utgång. Förmiddan har vatt grå och trist och det såg nästan ut som de skulle bli regn..

Skönt med helg nu! Och denna helg e jag ledig! Underbart!

Funderar..

Funderar & grubblar & vet ve(ä)rken ut eller in.. Ju mer man tänker desstu värre blir det ju.. SUUUUCK!

Önskar någon där "uppe" kunde komma ner till mig och ge mig en massa goda råd..Är riktigt jävla BITTER för tillfället, och trött på det mesta! Allt är skit (Inte rikigt allt men det mesta)


SUUUUUUUUUCK!

Huvudvärk!

Har herr huvudvärk på besök idag, ska inte klaga, han har inte varit på besök på länge, så jag står ut!


Lediga idag!

Idag är vi lediga jag & lilleman. Det firar (vi) lilleman med en låååång sovmorron, då han inte ännu kommit upp från sängen :) Jag sitter här med en kopp kaffe & njuter av lugnet!
...

Lilleman ligger i sängen, somnade strax efter 18. Trött som tusan efter dagis. Rätt så skönt att han sover soppas tidigt om kvällarna, jag och E får lite mer egen tid tillsammans, och det behövs alltid.

Imorgon jobbar jag sista dagen för denna veckan, ska bli så skönt och får vara ledig i helgen och bara mysa med mina pojkar!

Blir nog att vi går ut och äter nån av dagarna, bara för att lixom ;)


Ni ska jag diska lite, sen blir det Tv:n. Puss

Sunshine!

Helt underbart vårväder är det idag. Jag & Lilleman va ute en sväng här på förmiddan, gick runt ute på gården & jagade en traktor & kikade när de sågade ner buskar och träd här ute, de tyckte han va jätte spännande och de va inte så att vi stod 10 meter ifrån & tittade utan han skulle stå precis brevid de som arbetade, en aning pinsamt men va gör man inte för sin lilla guldklimp :)

I eftermiddag ska vi ge oss ut en runda till, måste ju passa på när det e sunshine :) Går nog ut så vi möter Bappa på parkeringen när han kommer hem, då blir han glad!


Fullrulle..

Har jobbat nu Lör, Sön & Måndag, känns toppen och vara tillbaka, men gud va trött man blir. Är ju inte van och stiga upp innan sex på morrnarna, men de rättar väl till sig.

Idag var det första dagen för Lilleman på dagis, eller första "långa" dagen. Lämnade honom tjugo i sju & hämtade honom strax efter ett. Kunde faktist inte låta bli och ringa dit och kolla hur dit gick, så vid halv tio slog jag en pling dit, och blev glatt överrasskad! Han hade ÄTIT frukost & va inte alls lika ledsen som han vatt förut, kändes skönt och höra.

De går nog åt rätt hål nu :) Great!Nu ska jag snart svulla chips & godis i soffan, imorgon är vi lediga så då blir det MYYYYS hela dagen LÅÅÅÅNG!


Kommer inte på nån rubrik!

Idag har lilleman varit själv på dagis i 2 och en halv timma, å herregud va de timmarna gick sakta för mig! Hoppas inte det gick lika sakta för honom :S Det hade iaf gått bra, lite ledsen i mellanåt men ok.. 

Tycker det är jätte jobbigt och lämna honom såhär.. De gör så ont.. Skulle helst bara vilja ha honom hemma, och mysa precis som vanligt ;) I typ 15år till eller nått ;)

Får försöka se framåt, när han väl kommer in i det så kommer han ha jätte roligt, det vet jag. Men det tar nog sin lilla tid..

Nåja.. Nu e tvättmaskinen i fullgång, och lilleman ligger och sover en go midda! Snart ska jag ta och organisera lite i hallen, har köpt 2 förvaringskorgar som ska pryda hatthyllan, och förhoppningsvis ge lite ordning och reda i hallen..


RSS 2.0