Förskolan

Idag har vi tillbringat förmiddagen på förskolan, och idag var där riktigt mycke folk! 12 föräldrar & en del av dem hade 2 barn med sig, så det va verkligen fullt hus! Men trevligt, ja åtminnstonde för Lucas, jag tycker la inte att det är sådär jätte skoj precis, meddelåldern bland föräldrarna ligger väl runt 35... Men jag går som sagt ditt för Lucas skull, så han får träffa en massa andra barn & leka av sig lite, märker att han börjar tröttna en del på sina leksaker, och även lägenheten!

Nåja, nu sover iaf han middag & jag har fått diskat & plockat upp här hemma, så nu blir det lite surfa runt som gäller..

Sen i eftermiddag så åker jag till Harplinge för o röja mormors lgh, Nu är vi inne på det sista! STÄDNINGEN, drygt som tusan har det varit o röja, men skönt att det lider mot sitt slut nu. Man är ju inte som piggast vid 17 tiden när man börjar på`t...

Puss å Kram


21/9

Lugnt o skönt!

Har precis fått Lucas till o somna, han har försökt o bestämma här hela morgonen! Ingeting som jag gör duger, allt ska vara på hans villkor! Haha :) Min älskade lille plutt.. Kan inte förstå hur man kan ha så stark vilja när man bara är 10 månader!

Nåja, nu sitter iaf jag här med en kopp kaffe o surfar omkring, ska strax göra mig iordning, och när lilleman vaknat igen så ska vi åka in till staden och shoppa lite.. Ska på 1års kalas på lördag så måste hitta present till honom, och så har min bror fyllt 30 så det blir o leta efter present till honom med, och så fyller min mamma år idag så ja.. vi har en hel del o leta presenter till.. *suck*...

Ska surfa vidare nu.. Tjiing!

Puss


Ruskväder!

Riktigt ruskväder har vi haft hela helgen, blåst & regnat en massa! Men jag måste erkänna att jag tycker det är lite mysigt :)

Å idag är det söndag, å vädret är då inte bättre, eller jo lite, det blåser inte så förbannat mycke idag, så i eftermiddag ska vi nog bege oss till lekplatsen..


Å det tycker Lucas är sååååå häääär KUL ;)

Tjing

Vilken dag! Är på strålande humör och allt går mig till viljes idag ;)

Hela förmiddagen har vi tillbringat med Sandra & Hugo, har varit på öppnaförskolan, på lekplatsen & hemma och busat..

Sen efter middag så åkte dom vidare,  och Lucas mannen slocknade som en gris, och jag har diskat och plockat lite! Och nu sitter jag här, å njuter av lugnet!

Å efter tandläkarbesöket i måndes så kom jag ej hem utan värk som jag hade hoppats på, det va lite inflamerat så jag skulle förbereda mig på värk ett par dagar till, Å jo tack! Det har jag! :( Så nu går det åt panodil här hemma!

Ja, nä nu kan jag inte sitta stilla längre..

Puss å Kram

Äntligen Måndag!

Som jag längtat efter denna måndagen, har tid hos tandis kl 10.30, och jag hoppas på att komma hem utan värk sen!! Det vore underbart.. För gud vad det tar på en när man har värk, humöret är i botten & tålamodet med! :(

Puss Å Kram


Tandvärk!

Drog ut en visdomstand i tisdags, eller drog och drog, dom opererade ut den, för den hade inte kommit opp än, åsså växte den på snedden så den kunde aldrig komma opp heller.. Åsså med min vanliga otur så slant tandläkaren med tången och slog av en bit av tanden ijämte, å nu har jag en grym tandvärk.. :(

Tandläkarn sa att jag kunde förbereda mig på värk i ett par dagar, ETT PAR dagar! 2? 3? Men nu är vi inne på 5:e!
Har fått tid på måndag för att ta bort styngnen och laga den andre tanden, men jag är så grymt rädd att det har blivit inflamerat eller ngt, för varför värker det så?

Nåja.. Får försöka hålla ut i helgen, å proppa i mig en massa värktabletter, å bara längta efter måndagen!

Nu sover min lilla prins, eller lilla och lilla han blev 10månader igår, så snart 1åring ju...
TIDEN GÅR FÖÖÖÖÖR SNABBT!

Ska passa på o diska o plocka lite här hemma nu..!

Puss å Kram


Jag är världens sämsta bloggare!

Ja, jag är verkligen urkass på o blogga.. Men tänkte ta mig i kragen o börja på èt igen!

Men nu blir det inget mer skrivet, för nu e det IDOL!

Tjingeling!


RSS 2.0